Το...τιμόνι, ο Πολάκης και το πούρο στο προεκλογικό σποτ του ΚΙΝΑΛ (βίντεο)

Το...τιμόνι, ο Πολάκης και το πούρο στο προεκλογικό σποτ του ΚΙΝΑΛ (βίντεο)

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ UPD 17:25 Δημιουργία 15/05/19, 17:19

Με σαφείς αιχμές στον Αλέξη Τσίπρα και στο ΣΥΡΙΖΑ κυκλοφόρησε την Τετάρτη το δεύτερο προεκλογικό σποτ του Κινήματος Αλλαγής για τις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου.

Στο βίντεο υπάρχει ένας οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί ένα χρωματιστό -για την ακρίβεια παρδαλό – SUV. Για μουσική υπόκρουση έχει το Bella Ciao.

Στο τιμόνι έχει κολλημένο το σήμα του ΣΥΡΙΖΑ, στο καθρεφτάκι έχει κρεμάσει μπρελόκ με τον Παύλο Πολάκη, την Κατερίνα Παπακώστα και την Έλενα Κουντουρά, ενώ ένα πούρο σιγοκαίει στο ταμπλό.

Μια επιγραφή «Μπαμπά μην τρέχεις» με την φωτογραφία Τσίπρα-Καμμένου αγκαλιά, του υπενθυμίζει τα όρια ταχύτητας.

Ο οδηγός καθοδηγείται από το GPS που του λέει να στρίψει ΑΡΙΣΤΕΡΑ. Ωστόσο ο οδηγός κόβει το τιμόνι όλο δεξιά και αρχίζει να τρέχει, ενώ την ίδια ώρα το τραγούδι εναλλάσσεται στην Dolce Vita.

«Ε, ΑΡΙΣΤΕΡΑ είπαμε» φωνάζει το GPS. Ο οδηγός φτάνει σε αδιέξοδο, ενώ μπροστά του είναι ένα πολυτελές αυτοκίνητο με σημαιάκια του Κώστα Καραμανλή και της Άγκελα Μέρκελ. Και τα δύο αυτοκίνητα είναι μπροστά από γκρεμό.

Το σύνθημα του ΚΙΝΑΛ είναι: «Όχι άλλο δεξιά το τιμόνι» και καλεί τους πολίτες να στείλουν μήνυμα: «Κίνημα Αλλαγής, τώρα».

Δείτε το βίντεο:

Αν σου άρεσε κάνε