Με τον Μητσοτάκη το νέο προεκλογικό σποτ της ΝΔ (βίντεο)

Με τον Μητσοτάκη το νέο προεκλογικό σποτ της ΝΔ (βίντεο)

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ UPD 15:30 Δημιουργία 23/05/19, 15:26

Στη δημοσιότητα έδωσε την Πέμπτη η ΝΔ ένα νέο προεκλογικό σποτ με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο του κόμματος, τρεις μέρες προτού ανοίξουν οι κάλπες της Κυριακής.

Ο κ. Μητσοτάκης ως αφηγητής παρουσιάζει το σχέδιό του για το «αύριο» της χώρας, καλώντας τους πολίτες να στηρίξουν τη ΝΔ.

«Τα τελευταία τρία χρόνια έχω γυρίσει ολόκληρη την Ελλάδα. Συνάντησα χιλιάδες Έλληνες και άκουσα από πρώτο χέρι τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Την αγωνία του καθημερινού ανθρώπου, που μετά τις 20 του μήνα, μετράει το κάθε ευρώ που του έχει μείνει να ξοδέψει. Η Ελλάδα αυτή δεν είναι η Ελλάδα που μας αξίζει. Είμαστε ένας λαός εργατικός, ταλαντούχος, ικανός και πολυμήχανος. Μπορούμε πολύ καλύτερα. Σταματώντας την παράλογη υπερφορολόγηση που υπονομεύει την ανάπτυξη και καταστρέφει τη μεσαία τάξη. Μειώνοντας τις ασφαλιστικές εισφορές, ώστε οι εργαζόμενοι να απολαμβάνουν οι ίδιοι τον καρπό των κόπων τους. Προωθώντας τολμηρές επενδύσεις, για να δημιουργήσουμε πολλές νέες, καλύτερες δουλειές.

Γυρνώντας την πατρίδα μας, βρήκα παντού παραδείγματα εξαιρετικών ανθρώπων. Που αποδεικνύουν έμπρακτα, με τον αγώνα τους και την αντοχή τους, ότι η χώρα έχει μέλλον. Ότι η ελπίδα είναι εδώ, δίπλα μας. Αυτήν την ελπίδα θέλουμε να αναγεννήσουμε. Για αυτό και στις εκλογές που έρχονται , σας ζητώ να στηρίξετε τη Νέα Δημοκρατία. Την παράταξη όλων των Ελλήνων που, ενωμένη και ανανεωμένη, αποτελεί σήμερα τη μοναδική αξιόπιστη λύση για την αλλαγή πορείας που έχει ανάγκη η χώρα» αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δείτε το βίντεο:

Αν σου άρεσε κάνε