«Λάθος μου οι ροζ γόβες;», σταυρώστε με!

«Λάθος μου οι ροζ γόβες;», σταυρώστε με!

UPD 11:01 Δημιουργία 29/05/19, 22:47

Η υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου, κάνοντας «ταμείο» για τη βαριά ήττα στις κάλπες της περασμένης Κυριακής, κατέληξε στα εξής συμπεράσματα:

Ξεκίνησε, διαπιστώνοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ απλά... δεν έκανε λάθη (!) «Συνηθίζω να κάνω έντονη αυτοκριτική αλλά δεν μπορώ να εντοπίσω λάθη από την παράταξή μας. Οι υπόλοιπες παρατάξεις πράγματι έκαναν λάθη» είπε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Αν είναι λάθος ότι κάποια στιγμή έβαλα ροζ γόβες και συζητήθηκε τόσο, αυτό θα το κρίνετε εσείς. Λάθος ίσως ήταν και ότι έχασα τόσο χρόνο, προκειμένου να πείσω ανθρώπους να συμπορευτούν μαζί μας, ανθρώπους που ήδη μοίρασαν την εξουσία από άλλες θέσεις» συμπλήρωσε, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο grtmes.

Για τη Συμφωνία των Πρεσπών

«Αν δεν υπήρχε η αγωνία των συμπολιτών μας για τη Συμφωνία των Πρεσπών ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχε καταγράψει σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα διαφορετικά ποσοστά. Είμαστε οι μόνοι που λύσαμε ζητήματα στη Βόρεια Ελλάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ όταν ρωτήθηκε αν ο Γιάννης Μπουτάρης έκανε λάθη στην προεκλογική περίοδο, απάντησε: «Εμείς κάναμε ότι μπορούσαμε για να συγκροτήσουμε ένα ευρύτατο προοδευτικό μέτωπο. Όποιος δεν συνέβαλε, και ο δήμαρχος, θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του».

Για τη θητεία της στο υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης

«Στο πρωθυπουργικό γραφείο δώσαμε αγώνες και μάχες. Το γραφείο του Πρωθυπουργού ήταν μια μεγάλη εμπειρία. Το ΥΜΑΘ ήταν μια μεγάλη πρόκληση: πως ένα άχρηστο υπουργείο μετατρέπεται σε χρήσιμο υπουργείο και ο δήμος Θεσσαλονίκης ήταν ένα στοίχημα ζωής», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Σκέφτηκα να τα παρατήσω»

«Σε προσωπικό επίπεδο έλεγα “δεν αξίζει”. Τα βράδια της προεκλογικής Περιόδου έβλεπα τρία λεπτά συνέντευξη Ταχιάου και τρία λεπτά συνέντευξη Ορφανού για να αντέχω την επόμενη ημέρα. Δεν διανοούμαι ότι θα ξανάρθει μια κυβέρνηση ΝΔ για να καταστρέψει τη ζωή μας. Και είμαι βέβαιη ότι δεν θα το δεχτεί κι ο κόσμος. Συνεχίζω των αγώνα βάζοντας τον εαυτό μου στην άκρη. Έχουμε μια μάχη μπροστά μας και πρέπει να την κερδίσουμε», δήλωσε.

Αναφορικά με τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στη Θεσσαλονίκη, δήλωσε ότι θα ψηφίσει «το λιγότερο κακό της πόλης», ενώ μιλώντας για τις εθνικές εκλογές είπε «Θα αγωνιστώ από οπουδήποτε για να κερδίσουμε τη μάχη αυτή. Είναι μάχη για τις ζωές μας».

Αν σου άρεσε κάνε