Πιάστηκαν στα χέρια

Πιάστηκαν στα χέρια

UPD 18:11 Δημιουργία 02/06/19, 18:05

Βίαιο επεισόδιο μεταξύ του πρώην υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών Νίκου Μαυραγάννη και του προέδροτ της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ Αμαρύνθου Πέτρο Σμιλάκο σημειώθηκε πριν από μία ώρα σε εκλογικό κέντρο της Αμαρύνθου.

Όπως αναφέρει το eviakosmos.gr, σύμφωνα με πληροφορίες ατόμων που ήταν παρόντες υπήρξε μία διαφωνία που αφορούσε την εκλογική διαδικασία μεταξύ του κ. Σμιλάκου και του ανιψιού του κ. Μαυραγάνη που ήταν δικαστικός αντιπρόσωπος.

Στη συνέχεια, εμφανίστηκε σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο πρώην υφυπουργός. Μπήκε στο εκλογικό κέντρο και σύμφωνα με πληροφορίες βούτηξε από το λαιμό τον κ. Σμιλάκο. Αποτέλεσμα οι δύο άντρες να πιαστούν στα χέρια. Ενώ πάνω στο χαμό παραπάτησε και η συνοδός του κ. Μαυραγάνη, Ελένη Γουρνή.

Τι υποστηρίζει ο Μαυραγάνης

«Με ενημέρωσαν από το εκλογικό κέντρο όπου είναι δικαστικός αντιπρόσωπος ο ανιψιός μου στην Αμάρυνθο ότι διαπληκτίστηκε ο ίδιος με τον κ. Σμιλάκο, γιατί εκείνος δεν δέχτηκε να παραμείνουν μέσα στο εκλογικό άτομα που δεν είχαν εξουσιοδότηση», δήλωσε στο eviakosmos ο κ. Μαυραγάνης και συμπλήρωσε ότι του μετέφεραν πως ο κ. Σμιλάκος χειροδίκησε σε βάρος του δικαστικού αντιπροσώπου.

Ο πρώην υφυπουργός επιβεβαίωσε ότι πήγε στο εκλογικό κέντρο και ζήτησε τον λόγο από τον κ. Σμιλάκο, με τον οποίο τελικά πιάστηκαν στα χέρια.

Αν σου άρεσε κάνε