Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις από την Ένωση Κεντρώων

Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις από την Ένωση Κεντρώων

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ UPD 13:37 Δημιουργία 03/06/19, 13:31

Συνεχίζεται η πολιτική «αιμορραγία» στην Ένωση Κεντρώων, καθώς μετά από την ανεξαρτητοποίηση του Γιάννη Σαρίδη την περασμένη εβδομάδα, που οδήγησε στην απώλεια της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, ακόμα ένας βουλευτής του κόμματος γυρνάει την πλάτη» του στον Βασίλη Λεβέντη.

Ο λόγος για τον βουλευτή Σερρών, Τάσο Μεγαλομύστακα, ο οποίος δεν πρόκειται να κατέλθει με την ΕΚ στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

«Η απόφαση αυτή ήταν ήδη ειλημμένη από τον ίδιο και γνωστοποιημένη σε μας, αλλά αποφασίστηκε να ανακοινωθεί μετά τις ευρωεκλογές, προκειμένου να μην επηρεαστεί η εκλογική μάχη. Η προσφορά του και το κοινοβουλευτικό του έργο, για τα οποία και τον ευχαριστούμε, ήταν σημαντικά για την Ένωση Κεντρώων» αναφέρουν από το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη.

Πέρα από την απώλεια του βουλευτή, και ο υποψήφιος στις ευρωεκλογές, οικονομολόγος – νομικός, Σταύρος Καρβούνης γνωστοποίησε πως αποχωρεί από το κόμμα.

Σε σχετική επιστολή του, ο -τέως- πολιτευτής της ΕΚ αναφέρει τα εξής:

«Ευχαριστώ όλες και όλους σας που με τιμήσατε με την ψήφο σας στις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου. Η ψήφος σας και η δυνατή σχέση εμπιστοσύνης που αναπτύξαμε, αφήνουν ένα ισχυρό αποτύπωμα και στέλνουν το σαφές μήνυμα ότι μόνο ενωμένοι μπορούμε να κατακτούμε όλο και περισσότερα σε αυτό το κρίσιμο σταυροδρόμι για τη χώρα.

Ευχαριστώ επίσης και τον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, για τη συνεργασία μας. Όπως τον ενημέρωσα αποχωρώ από την Ένωση Κεντρώων.

Το μήνυμα των πολιτών για ισχυρή διακυβέρνηση της χώρας, απαλλαγή από τις δουλείες του παρελθόντος και ανανέωση του πολιτικού προσωπικού, είναι συντριπτικό προς όλες τις κατευθύνσεις.

Το μέλλον της πατρίδας και του έθνους είναι το μέλλον όλων μας».

Αν σου άρεσε κάνε