Μετά την κατάρρευση των ΑΝΕΛ, θέλει επιστροφή στη ΝΔ

Μετά την κατάρρευση των ΑΝΕΛ, θέλει επιστροφή στη ΝΔ

UPD 12:14 Δημιουργία 10/06/19, 12:11

Τον επόμενο σταθμό της πολιτικής του καριέρας αναζητά ο Κώστας Κατσίκης, με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ να τονίζει τη Δευτέρα την πρόθεση του να επιστρέψει στη ΝΔ, απ' όπου αποχώρησε για να εκλεγεί στη Βουλή με το κόμμα του Πάνου Καμμένου.

Μιλώντας στο ρ/σ «Παραπολιτικά», ο ίδιος ανέφερε πως έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στο κόμμα της ΝΔ, αλλά από εκεί και πέρα είναι θέμα της Πειραιώς και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο κ. Κατσίκης διευκρίνισε άλλωστε πώς έχει αρκετές προτάσεις από άλλα κόμματα και «είναι θέμα ολίγων 24ώρων προκειμένου να αποφασίσω και να ανακοινώσω τη νέα πολιτική στέγη την οποία θα έχω και στην οποία θα μεταφέρω τους χιλιάδες ψηφοφόρους που αποτελούν την εκλογική μου δύναμη».

Για την απόφαση των ΑΝΕΛ και του Πάνου Καμμένου να μη συμμετάσχουν στις εθνικές εκλογές, ο Κ. Κατσίκης είπε ότι δεν ήταν ομόφωνη, καθώς ο ίδιος διαφώνησε. «Ο κ. Καμμένος αποδέσμευσε όλους του τους βουλευτές, αφού ανέλαβε προσωπικά την ευθύνη για τη συντριπτική ήττα στις ευρωεκλογές. Μας αποδέσμευσε προκειμένου να κάν

Αν σου άρεσε κάνε