«Άνοιγμα» Μπακογιάννη σε Σαμαρά

«Άνοιγμα» Μπακογιάννη σε Σαμαρά

UPD 16:05 Δημιουργία 10/06/19, 15:34

Ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, πραγματοποίησε σήμερα συμβολική επίσκεψη στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο γραφείο του στη Βουλή.

Μπορεί τα στελέχη του εκάστοτε κόμματος να σχηματίζουν κοινό μέτωπο απέναντι στις «αντίπαλες» παρατάξεις, όμως είναι γνωστό ότι υπάρχουν και εσωτερικές υποομάδες ή πτέρυγες. Έτσι και στην Νέα Δημοκρατία, συνεχίζει να υπάρχει η Καραμανλική πτέρυγα, η Σαμαρική, και η Μητσοτακική κοκ.

Σε αυτό το φόντο λοιπόν, η σημερινή επίσκεψη του νέου δημάρχου της Αθήνας, Κώστα Μπακογιάννη, στο γραφείο του Αντώνη Σαμαρά στη Βουλή μπορεί να ερμηνευθεί ως μια συμβολική προσέγγιση της Σαμαρικής πτέρυγας.

Θυμίζουμε, ακόμα, ότι η μητέρα του νέου δημάρχου, Ντόρα Μπακογιάννη, είχε διεκδικήσει την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας το 2012 απέναντι στον Αντώνη Σαμαρά, γεγονός που ενισχύει το σενάριο του «ανοίγματος» του Κώστα Μπακογιάννη στους «Σαμαρικούς».

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού στη Βουλή. Ο κ. Σαμαράς, μάλιστα, βγήκε στην πόρτα να υποδεχθεί τον κ. Μπακογιάννη, ο οποίος έμεινε στο γραφείο του περί τα 20 λεπτά.

Οι πληροφορίες λένε ότι Σαμαράς-Μπακογιάννης συζήτησαν για πολλά αλλά κυρίως ο νέος δήμαρχος Αθηναίων ενημέρωσε τον πρώην πρωθυπουργό για τις προτεραιότητες που θα έχει από το νέο του πόστο.

Αν σου άρεσε κάνε