Οι χρυσαυγίτες ανακοίνωσαν για υποψήφιο παλαίμαχο του ΠΑΟΚ - Τους διέψευσε ο ίδιος

Οι χρυσαυγίτες ανακοίνωσαν για υποψήφιο παλαίμαχο του ΠΑΟΚ - Τους διέψευσε ο ίδιος

UPD 21:31 Δημιουργία 11/06/19, 21:27

Την υποψηφιότητα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Μιχάλη Λεοντιάδη, για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη ανακοίνωσαν την Τρίτη οι χρυσαυγίτες για να την αποσύρουν λίγο μετά έπειτα από την αντίδραση του ίδιου του παλαίμαχου.

Οπως ανέφερε το SDNA και το Sportime την είδηση με τις επίσημες υποψηφιότητες που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, το όνομα του παλιού παίκτη του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη θέση των υποψήφιων βουλευτών για την Β’ Θεσσαλονίκης, ενώ εντύπωση προκαλεί ότι δίπλα στο όνομα του δεν βρίσκεται η επαγγελματική του ιδιότητα (όπως στους υπόλοιπους υποψηφίους) αλλά η ιδιότητα του ως παλαίμαχος του ΠΑΟΚ.

Τελικά ο ίδιος ο Λεοντιάδης το διέψευσε και μάλιστα λίγη ώρα μετά αφαιρέθηκε και το όνομα του από τις υποψηφιότητες. Χαρακτηριστικά, ο 53χρονος βετεράνος ποδοσφαιριστής, σημείωσε στο SDNA: «Δεν ισχύει τίποτα».

Για να συνεχίσει πως: «Το διαψεύδω. Το έγραψε μία εφημερίδα και κατευθείαν τους πήρα να ζητήσω τον λόγο. Πως γίνεται να γράφουν τέτοια πράγματα και χωρίς να με ρωτήσουν; Δεν έχω να πω κάτι άλλο».

Και μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στα social media τόνισε ότι είναι ψέμματα ότι θα κατέβει με την Χρυσή Αυγή και ότι αν τελικά κατέβει θα το κάνει με το κόμμα της Ενωσης Κεντρώων.

Αν σου άρεσε κάνε