Είμαστε ο εφιάλτης του Μητσοτάκη, λέει ο... Βελόπουλος

Είμαστε ο εφιάλτης του Μητσοτάκη, λέει ο... Βελόπουλος

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ UPD 15:38 Δημιουργία 13/06/19, 15:26

Πυρά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου.

«Είναι λυπηρό να διαπιστώνουμε για άλλη μία φορά πως ο εφιάλτης της Νέας Δημοκρατίας του κυρίου Μητσοτάκη είναι η Ελληνική Λύση και ο πρόεδρός της Κυριάκος Βελόπουλος» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Παράλληλα, στην ανακοίνωση τονίζεται πως «αντί να ασχοληθεί με τα προβλήματα της χώρας και να πείσει τους Έλληνες πολίτες για την επόμενη μέρα, ο κύριος Μητσοτάκης ασχολείται με το να αφανίσει πολιτικά την Ελληνική Λύση για να αποκτήσει την αυτοδυναμία που ονειρεύεται».

«Να υπενθυμίσουμε στον κύριο Μητσοτάκη πως στη χρεοκοπία της χώρας ήταν συμμέτοχος ο ίδιος και το κόμμα του, που σήμερα πλασάρονται ως το καινούργιο, κρύβοντας από τους Έλληνες πολίτες πως η πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας έρχεται από το κύμα δυσαρέσκειας και οργής προς τον κύριο Τσίπρα. Οι Έλληνες πολίτες δεν ψηφίζουν την Ελληνική Λύση από δυσαρέσκεια και οργή, αλλά διότι έχουμε πρόγραμμα καταγεγραμμένο, ρεαλιστικό, κυβερνητικό» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

«Εμείς του απαντάμε πως είμαστε εδώ, δίπλα στον Έλληνα πολίτη και αφήνουμε την μικροπολιτική στα όρια του γραφικού, στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας», καταλήγει το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου.

Αν σου άρεσε κάνε