Πρώην βουλευτής του Ποταμιού με το ΚΙΝΑΛ στη Β' Πειραιά

Πρώην βουλευτής του Ποταμιού με το ΚΙΝΑΛ στη Β' Πειραιά

UPD 13:14 Δημιουργία 14/06/19, 13:11

Yποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου με το Κίνημα Αλλαγής στην Β’ Πειραιά θα είναι ο ηθοποιός, Νίκος Ορφανός, όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή.

Ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού φιλοδοξεί να επιστρέψει στο ελληνικό κοινοβούλιο στα έδρανα του οποίου βρέθηκε από τον Γενάρη του 2015 και ως τον Σεπτέμβρη του ίδιου έτους. Το ΚΙΝΑΛ έχει ανακοινώσει ήδη τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματός του σε 31 περιφέρειες, βάζοντας την ηθοποιό Βάνα Μπάρμπα να διεκδικήσει τον σταυρό στα Ιωάννινα.

Ο ηθοποιός, Νίκος Ορφανός είχε αποχωρήσει από το Ποτάμι το 2016 αφήνοντας αιχμές σε βάρος του Σταύρου Θεοδωράκη. «Το κόμμα είναι χύμα... Δεν ξέρω πώς θα πορευτεί στο μέλλον. Το Ποτάμι τελικά ήταν και είναι το "μαγαζάκι" του Σταύρου», έλεγε τότε χαρακτηριστικά.

Μετά την αποχώρησή του από το Ποτάμι, ο Νίκος Ορφανός βρέθηκε στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Μπακογιάννη για το δήμο της Αθήνας. Αν και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος εξασφάλισε μεγάλο ποσοστό στον α’ γύρο και 21 δημοτικούς συμβούλους, ο υποψήφιος πλέον με το ΚΙΝΑΛ κατετάγη 26ος με 1731 σταυρούς.

«Σιγά σιγά πάει κι αυτό, αύριο ολοκληρώνεται ένας αγώνας υπό πίεση, επαγγελματική, που όμως παρ' όλη την "ταλαιπωρία" αξίζει τον κόπο, πάντα αξίζει ο κόπος, γιατί σημασία έχει να παίρνεις το δρόμο κι ας μη σε βγάζει οπωσδήποτε εκεί που θέλεις, σημασία έχει το τόλμημα» σημείωνε μια ημέρα πριν από τις δημοτικές εκλογές ο Νίκος Ορφανός.


Αν σου άρεσε κάνε