Περιπέτεια με κανό για τον πρώην πρωθυπουργό

Περιπέτεια με κανό για τον πρώην πρωθυπουργό

UPD 10:21 Δημιουργία 21/06/19, 10:17

Περιπέτεια εν μέσω θαλάσσης πέρασε ο Γιώργος Παπανδρέου την περασμένη Κυριακή, ανήμερα των γενεθλίων του πρώην πρωθυπουργού και πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Όπως μεταφέρει το dete.gr, ο κ. Παπανδρέου στις 16 Ιουνίου ξεκίνησε για να κάνει μία βόλτα με το κανό στη θαλάσσια περιοχή του Ρίου, όταν την περιοχή χτύπησε ένα ξαφνικό μπουρίνι, που λίγο έλειψε να μετατρέψει τη βόλτα του σε εφιάλτη.

«Είδαμε τον Γιώργο να μπαίνει με το κανό στην θάλασσα. Άρχισε να κωπηλατεί με κατεύθυνση την Ναύπακτο. Μέσα σε δέκα λεπτά, εκεί που η θάλασσα ήταν λίμνη, σηκώνει το μπουρίνι. Γίνεται χαμός. Φεύγουν οι ομπρέλες, οι ξαπλώστρες αναποδογύρισαν, ο κόσμος πανικόβλητος μαζεύει τα παιδιά του και φεύγουν. Όσοι είχαν δει τον πρώην πρωθυπουργό περίμεναν με αγωνία για το πώς θα βγει» μας περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τα κύματα έφταναν τα δύο μέτρα! Τελικά μετά από κάποια λεπτά ο Γιώργος Παπανδρέου με το πανό του εμφανίζεται μακριά από την ακτή. Παρά τα κύματα και το μπουρίνι ο Γιώργος Παπανδρέου κατάφερε και βγήκε στην ακτή. «Το κύμα στην κυριολεξία τον σκέπαζε, όμως ο Παπανδρέου τα κατάφερε, έστω και αν σίγουρα έζησε εφιαλτικές στιγμές στην θάλασσα» καταλήγει ο αυτόπτης μάρτυρας. Όσοι ήσαν στην ακτή και έβλεπαν τις προσπάθειες του Προέδρου του ΚΙΔΗΣΟ πραγματικά έζησαν στιγμές αγωνίας μέχρι να καταφέρει να βγει στην στεριά. Να θυμίσουμε πως εκείνη την ημέρα, τα κύματα έφθαναν σε ύψος... 2 μέτρων, ενώ μέχρι και το φέρι της γραμμής έκανε 55 λεπτά να αγκυροβολήσει.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Παπανδρέου βιώνει μια περιπέτεια με το κανό. Πέρυσι, το κανό του είχε αναποδογυρίσει και έπεσε στα βράχια στη Σκιάθο, με αποτέλεσμα ο ίδιος να χρειαστεί να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας.

Αν σου άρεσε κάνε