Διάλειμμα για τένις και Τσιτσιπά στο Τατόι

Διάλειμμα για τένις και Τσιτσιπά στο Τατόι

UPD 15:27 Δημιουργία 12/09/19, 15:22

Στο Τατόι βρέθηκε την Πέμπτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για να παρακολουθήσει τον αγώνα τένις μεταξύ του Στέφανου Τσιτσιπά απέναντι στον Χούμπερτ Χούρκας από την Πολωνία, για την δεύτερη αγωνιστική του Davis Cup.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, μετέβη στη σουίτα της ελληνικής ομάδας, όπου συνεχάρη όλα τα μέλη της Εθνικής ανδρών, συνομίλησε με τον αρχηγό αποστολής, Απόστολο Τσιτσιπά, και έδωσε τα συγχαρητήριά του στον κορυφαίο Έλληνα τενίστα. Ο κ. Μητσοτάκης στη συνομιλία που είχε με τον Στέφανο Τσιτσιπά, δεν στάθηκε μόνο στη σημερινή νίκη, αλλά και στη σκληρή δουλειά που κάνει ο Έλληνας αθλητής όλα αυτά τα χρόνια, για να φτάσει στην διεθνή καταξίωση. Μάλιστα συμφώνησαν κάποια στιγμή στο μέλλον να παίξουν και μεταξύ τους ένα παιχνίδι τένις.

Ακόμη, ο κ. Μητσοτάκης περιηγήθηκε στα διάφορα περίπτερα αθλητικού υλικού της διοργάνωσης, αλλά και σε αυτό της Ολυμπιακής Ακαδημίας. Ο κόσμος έσπευσε να τον χαιρετήσει και ζητούσε να φωτογραφηθεί μαζί του.

Στο τέλος ο πρωθυπουργός δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Εθνική ομάδα πάει καλά και που το τένις στην Ελλάδα ανεβαίνει, πάρα πολύ υπερήφανοι για τον Στέφανο και όλα τα παιδιά. Είναι μεγάλη η επιτυχία του ελληνικού τένις τα τελευταία χρόνια και χαίρομαι που βλέπω πολλά νέα παιδιά να ασχολούνται με το άθλημα. Πιστεύω πως πάνω στις επιτυχίες του ελληνικού τένις των τελευταίων ετών, θα χτιστεί και μία νέα γενιά, ώστε να μπει η Ελλάδα για τα καλά στον χάρτη του παγκόσμιου τένις».

Αναφερόμενος στον Στέφανο Τσιτσιπά, τόνισε: «Στον Στέφανο εύχομαι πάνω απ΄ όλα να μείνει αυτός που είναι, ένα παιδί με μεγάλο ταλέντο, αλλά και ένα παιδί που δουλεύει πάρα πολύ σκληρά. Αγαπάει την πατρίδα του και μας κάνει υπερήφανους, γιατί ταξιδεύει τη σημαία της Ελλάδας στα μήκη και τα πλάτη του κόσμου. Σήμερα νομίζω ήταν μια κλάση πάνω από τον αντίπαλό του και τώρα περιμένουμε να τα καταφέρουμε και στο διπλό».

Αν σου άρεσε κάνε