Από αναπληρωτής υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, επικεφαλής του ομίλου Αviareps

Από αναπληρωτής υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, επικεφαλής του ομίλου Αviareps

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ UPD 17:28 Δημιουργία 07/10/19, 17:26

Πρόεδρος του ομίλου της Aviareps, στον οποίο ανήκουν, μεταξύ άλλων, οι Sky Express, Swissport, SkyServ, αναλαμβάνει ο Στέργιος Πιτσιόρλας.

Σε ανακοίνωσή της, η Aviareps γνωστοποεί ότι, μετά την ολοκλήρωση των σχετικών εταιρικών διαδικασιών, τη θέση του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου αναλαμβάνει ο κ. Πιτσιόρλας.

Ο κ. Πιτσιόρλας είναι νομικός, εργάσθηκε ως διευθυντικό στέλεχος σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους τομείς των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και του τουρισμού. Διετέλεσε πρόεδρος του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) και αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης.

«H Aviareps αποτελεί έναν σημαντικό επιχειρηματικό Όμιλο, με δραστηριότητες που εκτείνονται από αεροπορικές υπηρεσίες επίγειας εξυπηρέτησης (ground handling), τουρισμού, αεροπορίας, logistics και cargo, όπως η Swissport Hellas και Skyserv, καθώς και η αεροπορική εταιρεία Sky Express. Ο Όμιλος διακρίνεται για την παροχή ποιότητας, ασφάλειας, εξειδίκευσης, καινοτομίας και χρησιμοποίησης νέων τεχνολογιών», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Αν σου άρεσε κάνε