Για τη διαφάνεια και τη δικαιοσύνη το νέο σποτ του isyriza.gr

Για τη διαφάνεια και τη δικαιοσύνη το νέο σποτ του isyriza.gr

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ UPD 14:39 Δημιουργία 22/11/19, 14:37

TAGS

Μία νέα καμπάνια, μετά από αυτήν για τις απρόκλητες επιθέσεις της Αστυνομίας σε φοιτητές και νεολαίους, λάνσαρε ο ΣΥΡΙΖΑ στο διαδίκτυο, καλώντας πολίτες να ενταχθούν στην πλατφόρμα isyriza.gr, με αφορμή και τη σημερινή επίκαιρη ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την επιείκεια που επιδεικνύει η κυβέρνηση στα οικονομικά εγκλήματα του «λευκού κολάρου».

Στο σποτ αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Γυρίζουν τη χώρα χρόνια πίσω. Ακολουθούν τις πρακτικές που μας οδήγησαν στην κρίση, με χάρες στην παρασιτική ολιγαρχία και την επιχειρηματική ελίτ. Η χώρα έχει ανάγκη από πολιτικό σύστημα με διαφάνεια, ηθική και δικαιοσύνη. Έλα με τις προτάσεις σου στον ΣΥΡΙΖΑ. #isyriza #DoisyrizaYourself

Η καμπάνια βασίζεται εκ νέου στο moto #DoisyrizaYourself καλώντας τους πολίτες να ενταχθούν στον ΣΥΡΙΖΑ και να συμβάλλουν με τις προτάσεις τους πρωταγωνιστικά στη διαμόρφωση του νέου προγράμματος για μία δημοκρατική και προοδευτική διακυβέρνηση.

Όλο αυτό στο οποίο τους καλεί δεν φτιάχνεται από ειδικούς, φτιάχνεται από ανθρώπους, απλούς και καθημερινούς. Είναι χειροποίητο. Είναι δηλαδή DIY. Έτσι το μήνυμα είναι «Do isyriza Yourself», δηλαδή «φτιάξε τον ΣΥΡΙΖΑ ο καθένας και η καθεμιά ξεχωριστά», «φτιάξε τον ΣΥΡΙΖΑ καλύτερα – φτιάξε τον ΣΥΡΙΖΑ μαζί μας».

Δείτε το σποτ:

Αν σου άρεσε κάνε