«Καταδρομική» επίσκεψη Μητσοτάκη στο δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού

«Καταδρομική» επίσκεψη Μητσοτάκη στο δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ Δημιουργία 20/01/20, 18:36

Έκτακτη επίσκεψη στον δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού πραγματοποιεί το απόγευμα της Δευτέρα ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να συναντηθεί με τον δήμαρχο, Σταύρο Τσίρμπα, αλλά και με όλους τους δημοτικούς συμβούλους, και να συζητήσει μαζί τους τοπικά ζητήματα.

Ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε να μην επισκεφθεί επίσημα τον δήμο, προκειμένου να μην υπάρξει μεγάλη κινητοποίηση, να έχει απευθείας επαφές με όλους τους παράγοντες, αλλά και να περιηγηθεί στους δρόμους της πόλης και να ακούσει τους πολίτες.

Όπως επισημαίνουν συνεργάτες του, σε επίσκεψή του προεκλογικά, τους είχε υποσχεθεί ότι θα επιστρέψει. Αφορμή στάθηκε η πρόσκληση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία θα παρευρεθεί στη συνέχεια ο πρωθυπουργός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σκοπεύει να κάνει και άλλες ανάλογες επισκέψεις, που δεν θα ανακοινώνονται εκ των προτέρων, ακριβώς για να διασφαλίζεται η κατά το δυνατόν πιο άμεση επαφή με τοπικούς φορείς και πολίτες.

Αν σου άρεσε κάνε