Ευθυγραμμίζεται με αγορά και Xrimaonline.gr ο Χ. Σταϊκούρας

Ευθυγραμμίζεται με αγορά και Xrimaonline.gr ο Χ. Σταϊκούρας

UPD 17:12 Δημιουργία 23/04/20, 13:40

Άκουσε την αγορά, που ζητεί στήριξη εν μέσω της υγειονομικής κρίσης, η κυβέρνηση και κάνει στροφή από τη επιδοματική πολιτική, προαναγγέλλοντας ενίσχυση της επιχειρηματικότητας από τον ερχόμενο μήνα.

«Πρέπει να ενισχύσουμε περισσότερο την επιχειρηματικότητα, ώστε να πάρει πάνω της την απασχόληση. Γιατί δεν μπορεί το κράτος να κάνει επιδοματική πολιτική, να χρηματοδοτεί όλο τον ιδιωτικό τομέα», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών στη χθεσινή διαδικτυακή συζήτηση του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Καραμανλή.

Οι δηλώσεις του Χρήστου Σταϊκούρα είναι σε πλήρη ευθυγράμμιση και με το άρθρο του διευθυντή του Xrimaonline.gr, Γ. Τασσιόπουλου, στο οποίο τονίζεται ότι η οικονομία και η κοινωνία μπορούν να σταθούν στα πόδια τους μέσα από τη δράση της επιχειρηματικότητας.

Επιτέλους, λοιπόν, οι επιχειρηματίες καταθέτουν σχέδιο και στηρίζοντας τις προσπάθειες της κυβέρνησης για αναδιάταξη της ελληνικής οικονομίας, θέτουν προς συζήτηση και λύση πολλά από τα προβλήματα, που βάζουν φραγμό εδώ και χρόνια στην επιχειρηματική δράση στη χώρα μας.

Αν σου άρεσε κάνε