«Όχι άλλο copy paste»

«Όχι άλλο copy paste»

UPD 17:55 Δημιουργία 04/06/20, 17:41

Η επόμενη μέρα… έχει αναζωπυρώσει την πολιτική κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, με τα βέλη να επικεντρώνονται στο «μέτωπο» της οικονομίας, που «καίει», τη στιγμή που η διασπορά του ιού στη χώρα μας έχει τεθεί υπό έλεγχο.

Παίζοντας το «αφήγημα» της στήριξης των μικρομεσαίων, οι οποίοι πάντως «χτυπήθηκαν» ανελέητα τα τελευταία χρόνια της διακυβέρνησης της αριστεράς, ο ΣΥΡΙΖΑ άσκησε δριμεία επίθεση στη ΝΔ, απαντώντας στα «πυρά» της για την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Ρόδο και τη συνάντησή του με καταστηματάρχες στη Μεσαιωνική Πόλη.

«Ελπίζουμε ότι την επόμενη φορά που η Ν.Δ. θα επιδιώξει να σχολιάσει τις συναντήσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με φορείς της αγοράς, θα επιλέξει κάποιον διαφορετικό συνδυασμό στο πληκτρολόγιο πέρα από το copy paste. Σε διαφορετική περίπτωση, θα αποδειχτεί αυτό που λέμε εδώ και καιρό: ότι δεν έχει τίποτα να πει στους μικρομεσαίους που έχει οδηγήσει στην απόγνωση με την πολιτική της», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του.

Προσθέτει ότι «ειδικά για τον τουρισμό, το μόνο που βλέπουν οι επαγγελματίες και οι εργαζόμενοι του κλάδου είναι σπατάλη εκατομμυρίων για τους ημέτερους του κ. Μητσοτάκη, αλλά ανύπαρκτη ενίσχυση για τους ίδιους».

Νωρίτερα, η ΝΔ σχολιάζοντας την επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι συναντήθηκε στη Μεσαιωνική Πόλη με καταστηματάρχες «τους οποίους επιβάρυνε στα 4,5 χρόνια της διακυβέρνησής του με 18 νέους φόρους».

Συγκεκριμένα, όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωσαη, κατήργησε το καθεστώς του μειωμένου ΦΠΑ για τη Ρόδο και τα υπόλοιπα νησιά του Αιγαίου, αυξάνοντας παράλληλα τους συντελεστές σε όλα τα είδη από 23% σε 24% και μετατάσσοντας πολλά είδη ευρείας κατανάλωσης από το 13% στο 24%.

Αν σου άρεσε κάνε