«Στα γενέθλια σβήνουμε κεράκια, όχι ονόματα»

«Στα γενέθλια σβήνουμε κεράκια, όχι ονόματα»

UPD 10:33 Δημιουργία 23/06/20, 10:28

«Στα γενέθλια σβήνουμε κεράκια, όχι ονόματα», ήταν το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου σε ερώτηση για τον ανασχηματισμό.

Συγκεκριμένα, ο Στέλιος Πέτσας επανάλαβε ότι είναι θέμα του πρωθυπουργού και χωρίς απαντήσει στο πότε θα γίνει, είπε χαρακτηριστικά ότι «στα γενέθλια σβήνουμε κεράκια, όχι ονόματα».

Στη συνέχεια, ο ίδιος απαντώντας στα σενάρια περί πρόωρων εκλογών λόγω των εξελίξεων στην οικονομία, σημείωσε πως «από την πρώτη στιγμή η κυβέρνηση εφάρμοσε το πρόγραμμά της, πιο νωρίς» και αναφέρθηκε ειδικά στη μείωση φόρων και τη μείωση του ΕΝΦΙΑ, ενώ προανήγγειλε «γενναία μείωση της προκαταβολής φόρου», η οποία πρόκειται να ανακοινωθεί σύντομα.

«Πρέπει να στηρίξουμε το μεσαίο στρώμα, για την επανεκκίνηση της οικονομίας και σε αυτό το πλαίσιο δεν υπάρχει κανένας χώρος για εκλογές», επεσήμανε.

Στο μεταξύ, ο κ. Πέτσας χαρακτήρισε «αστεία» τα περί «μαγειρέματος» της λίστας για τη διαφημιστική καμπάνια του «Μένουμε Σπίτι», τονίζοντας πως «έγινε για να σώσει ζωές και αυτό έκανε».

Υπενθύμισε πως είχε απαντήσει στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας και τόνισε πως «όταν ολοκληρωθεί η καμπάνια, θα δοθούν οι λίστες στη δημοσιότητα».

Τονίζοντας πως είναι θέμα ημερών η δημοσιοποίηση της λίστας, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι, «προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το θέμα για να κατασκευάσει εχθρούς, όμως η αλήθεια είναι ότι η κοινωνία δεν ακούει τον ΣΥΡΙΖΑ» και σχολίασε πως είναι «λάθος η ταύτιση της διαφήμισης με το χρηματισμό».

Αν σου άρεσε κάνε