Όλο και μεγαλώνει το «φαν κλαμπ» του Χαρδαλιά

Όλο και μεγαλώνει το «φαν κλαμπ» του Χαρδαλιά

UPD 12:57 Δημιουργία 29/06/20, 12:55

Εδώ από τη στήλη «Παραπολιτικά» του «Xrimaonline.gr» έχουμε γράψει πολλάκις για τη δικαίωση του Κυριάκου Μητσοτάκη όσον αφορά την επιλογή του Νίκου Χαρδαλιά στο «τιμόνι» της διαχείρισης της υγειονομικής κρίσης εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Με φόντο τώρα τα περί επικείμενου ανασχηματισμού, με διορθωτικές κινήσεις στο κυβερνητικό σχήμα, τα σενάρια περί αναβάθμισης του κ. Χαρδαλιά «φουντώνουν».

Μάλιστα, κληθείς να σχολιάσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ο Γιώργος Γεραπετρίτης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο κ. Χαρδαλιάς έχει ήδη αναβαθμιστεί μία φορά κι έχουμε πάντα υπόψη μας ότι το να αναβαθμίζεις ή να υποβαθμίζεις με βάση του παραγόμενο έργο το επιδοκιμάζουμε και το θεωρούμε αναγκαίο».

Ο ίδιος δε σημείωσε ότι ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας «έχει μεγάλο φαν κλαμπ».

«Μου έστειλαν μηνύματα από το νησί μου, την Κάρπαθο, όπου μετέβη και μου είπαν πόσο ανακουφισμένοι αισθάνθηκαν από τον επαγγελματισμό που επέδειξε», σημείωσε ο κ. Γεραπετρίτης.

Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, «με κάλεσαν από τη Γαλλία για να μου πουν πώς θα είναι δυνατόν να αναλάβουν τεχνογνωσία σε ό,τι αφορά την Πολιτική Προστασία».

Αν σου άρεσε κάνε