Απουσία Τζαβάρα με «καρφιά» κατά Καραμανλή

Απουσία Τζαβάρα με «καρφιά» κατά Καραμανλή

Δημιουργία 16/09/20, 18:55

Μήνυμα για την κατάσταση που επικρατεί στην εθνικό οδό Πατρών - Πύργου θέλησε να στείλει ο ο πρώην υπουργός και βουλευτής Ηλείας, Κώστας Τζαβάρας, που απουσίασε από σύσκεψη του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, με «γαλάζιους» βουλευτές της Δυτικής Ελλάδας.

Αιτία της απουσίας του κ. Τζαβάρα είναι ένα ακόμα τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην περιοχή προ ημερών και το οποίο κόστισε τη ζωή σε ένα βρέφος 16 μηνών.

Συνεργάτες του κ. Τζαβάρα τόνισαν τη φόρτιση του βουλευτή για το περιστατικό.

«Σήμερα κυβερνά η ΝΔ και οφείλουμε να δώσουμε ένα τέλος στις ανακυκλούμενες ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στην ανακύκλωση των δικών μας εξαγγελιών» ανέφερε ο ίδιος.

Σημειώνεται πως τον Ιούνιο ο κ. Τζαβάρας είχε τονίσει στη συνεδρίαση ης Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής & Εμπορίου της Βουλής την ανάγκη επίσπευσης των απαραίτητων διαδικασιών για την έγκριση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ως προς τον τρόπο κατασκευής της Πατρών-Πύργου.

«Τα περιθώρια αναμονής για την Ηλεία εξαντλούνται, για αυτό και πρέπει να προχωρήσουν ταχύτερα οι αναγκαίες γραφειοκρατικές διαδικασίες για την υλοποίηση του αυτοκινητόδρομου Πάτρα-Πύργος. Πρέπει η κυβέρνηση να εντείνει τις επαφές και τις πιέσεις της στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ώστε να γίνει πλήρως κατανοητό και στα στελέχη των αρμόδιων Διευθύνσεων ότι είναι ένα έργο ζωτικής σημασίας για την ασφάλεια των πολιτών και την ανάπτυξη της περιοχής, το οποίο περιμένει εδώ και πολλά χρόνια ο ηλειακός λαός» είχε δηλώσει ο κ. Τζαβάρας.

Αν σου άρεσε κάνε