Το «ευχαριστώ» του πρωθυπουργού στην Χίσλοπ για τη στήριξη της Ελλάδας

Το «ευχαριστώ» του πρωθυπουργού στην Χίσλοπ για τη στήριξη της Ελλάδας

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ UPD 17:09 Δημιουργία 17/09/20, 16:16

Τη διάσημη συγγραφέα Βικτώρια Χίσλοπ, υποδέχθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός στο Μέγαρο Μαξίμου, με αφορμή την απόκτηση της -τιμής ένεκεν- ελληνικής ιθαγένειάς της.

«Θέλω να σε ευχαριστήσω και για όλη την στήριξη την οποία παρείχες στην Ελλάδα, μέσα από τα γραπτά σου, μέσα από τα λόγια σου, μέσα από την κινητοποίηση ανθρώπων της τέχνης, της επιστήμης, του πολιτισμού, για να στηρίξουν τα ελληνικά δίκαια, ειδικά σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία, αλλά πάνω απ όλα για την αγνή σου αγάπη για την Ελλάδα, η οποία νομίζω ότι αποτυπώνεται σε ό,τι κάνεις και σε ό,τι γράφεις», είπε ο Κ. Μητσοτάκης με τη συγγραφέα να απαντά:«Αγαπάω την Ελλάδα και με τα προβλήματα, τις δυσκολίες, όχι μόνο την ομορφιά. Αγαπάω τα πάντα».

«Για εμάς, η διαδικασία της τιμητικής σου πολιτογράφησης είναι ακριβώς μια ευκαιρία να αναγνωρίσουμε αυτούς τους ανθρώπους οι οποίοι είναι Έλληνες στην καρδιά. Και σίγουρα εσύ το αποδεικνύεις και με το παραπάνω», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η Β. Χίσλοπ ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό χαρίζοντας του ένα αντίτυπο του τελευταίου βιβλίου της με τίτλο «Όσοι Αγαπιούνται» και τον διαβεβαίωσε πως εδώ και πολύ καιρό αισθανόταν Ελληνίδα.

Αν σου άρεσε κάνε