Πήγε για... «αυτοψία» σε ΜΕΘ του «Σωτηρία» με τη μάσκα στο χέρι

Πήγε για... «αυτοψία» σε ΜΕΘ του «Σωτηρία» με τη μάσκα στο χέρι

UPD 14:15 Δημιουργία 13/11/20, 08:54

«Κόκκινο» χτυπά το πολιτικό θερμόμετρο εν μέσω του δεύτερου κύματος της πανδημίας, που δοκιμάζει τη χώρα μας και τις αντοχές του ΕΣΥ.

Μέσα σε ένα κλίμα σκληρής πολιτικής αντιπαράθεσης, με τον ΣΥΡΙΖΑ να εξαπολύει δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης για τους χειρισμούς ως προς τη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης, ο Παύλος Πολάκης προχωρεί σε απανωτά… σόου.

Το επόμενο «επεισόδιο» σημειώθηκε έξω από ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία», όπου βρέθηκε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, κρατώντας τη μάσκα στο χέρι κι όχι φορώντας την.

Μάλιστα, ο ίδιος επισκέφτηκε χθες το βράδυ το νοσοκομείο, προκειμένου να κάνει και «αυτοψία», χωρίς καν να τηρεί τα βασικά υγειονομικά μέτρα.

Η νέα πρόκληση ακολουθεί το «τσιμπούσι του lockdown», για το οποίο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αρκέστηκε να σχολίασε πως ήταν λάθος κίνηση να δημοσιοποιήσει τη στιγμή στα social media.

Σχολιάζοντας το νέο σόου, το υπουργείο Υγείας εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, καλώντας τον κ. Πολάκη να ζητήσει συγνώμη.

«Ο κ. Πολάκης επισκέφθηκε το ΓΝΝΘΑ «Η Σωτηρία» και είδε 50 λειτουργικές κλίνες, στις οποίες ήδη νοσηλεύονται 15 συμπολίτες μας. Δεν πίστεψε τον Πρόεδρο της Βουλής. Δεν πίστεψε τον Διοικητή του Νοσοκομείου. Δεν πίστεψε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές. Πίστεψε, όμως, τα ψέματά του.

Ας ζητήσει έστω και τώρα συγγνώμη. Μία από το προσωπικό του Νοσοκομείου για την αναστάτωση που προκάλεσε το σόου του. Και μία από όλους τους Έλληνες, που τον είδαν για μία ακόμη φορά να μη φοράει μάσκα και μάλιστα μέσα σε Νοσοκομείο αναφοράς».

Αν σου άρεσε κάνε