Ο Πατούλης για την υποψηφιότητα της Μαρίνας Πατούλη

Ο Πατούλης για την υποψηφιότητα της Μαρίνας Πατούλη

UPD 22:56 Δημιουργία 07/02/19, 22:46

«Για την υποψηφιότητα της Μαρίνας συζητήσαμε πολλά βράδια, αλλά αποφάσισε μόνη της και να κατέβει, και να αποσυρθεί από την κούρσα στο Δήμο Αμαρουσίου» δήλωσε ο Γιώργος Πατούλης στην εκπομπή Τι Λέει. Ακόμα αναφέρθηκε στα επικριτικά σχόλια που δέχτηκαν για το σπίτι τους.

«Με το χρυσό σπίτι ακούστηκαν υπερβολές και μύθοι. Είναι ένα σπίτι αστικό, το οποίο είχαν δημιουργήσει οι γονείς της Μαρίνας και που εκεί μένουμε. Δεν είναι κάτι διαφορετικό από τα υπόλοιπα σπίτια που ζούμε στην Πεύκη. Κάποιοι, για άλλους λόγους, θέλουν να παραποιήσουν καμιά φορά τη ζωή σου, να δημιουργήσουν ότι είσαι ένας Μίδας και κάπως έτσι θεωρώ ότι παίχτηκε όλο το σκηνικό. Το μόνο που με στεναχωρούσε ήταν για τον μικρό, τον Αλέξανδρο. Αντιμετώπισε μια μορφή μπούλινγκ, το ξεπέρασε πιστεύω και δεν μου άρεσαν και ελάχιστα σχόλια που μιλούσαν για την μητέρα μου, η οποία μεγάλωσε μόνη της τα δυο παιδιά της κι εκείνα είναι επιστήμονες», τόνισε.

«Δεν ήταν εύκολο να διαχειριστώ την υποψηφιότητα της γυναίκας μου. Η Μαρίνα είναι ένα άξιο στέλεχος της κοινωνίας μας. Ήθελε να δώσει δείγματα γραφής. Θεωρώ ότι δεν μπορεί να γίνει ανεκτό κάποιος που διοικεί να βάλει υποψηφιότητα η γυναίκα του. Πιστεύω ότι η Μαρίνα θα είχε τεράστια επιτυχία, θυσίασε τη δική της διάθεση. Δεν ήταν ένα βράδυ που συζητήσαμε γι’ αυτό, ήταν βράδια. Όπως της έκανε «κλικ» και είπε κατεβαίνω, έτσι ξαφνικά με ένα «κλικ» είπε έχεις δίκιο και αποσύρθηκε», διευκρίνισε.

Αν σου άρεσε κάνε