Έγιναν όλοι τους «παιδιά» του Αλέξη

Έγιναν όλοι τους «παιδιά» του Αλέξη

UPD 13:16 Δημιουργία 18/02/19, 14:22

Με αφορμή τoν τελευταίο ανασχηματισμό με «άρωμα» ΠΑΣΟΚ, βγήκε από το χρονοντούλαπο φωτογραφία από τα φοιτητικά χρόνια του Αλέξη Τσίπρα, η οποία απεικονίζει νυν υπουργούς και συνεργάτες του πρωθυπουργού σε κοινή τους έξοδο σε ταβέρνα,

Σχεδόν όλοι οι «σύντροφοι» του κ. Τσίπρα έχουν πλέον «πιάσει» ανώτατα πολιτικά πόστα.

Εκτός από την Ελευθερία Χατζηγεωργίου, που ανέλαβε το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, μετά τις τελευταίες μίνι αλλαγές, στη φωτογραφία βλέπουμε τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, εκπρόσωπο Τύπου της πρώτης κυβέρνησης Τσίπρα και νυν επικεφαλής της Διεθνούς Αμνηστίας, τον απαράλλαχτο Νίκο Καρανίκα, σύμβουλο στρατηγικής (!) στο Μαξίμου, αλλά και την Περιστέρα Μπαζιάνα.

Επίσης, δίπλα στον Νίκο Καρανίκα εικάζεται πως είναι ο Νάσος Ηλιόπουλος, νυν υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων και τέως υφυπουργός Εργασίας.

Ενώ δίπλα στη σύντροφο του πρωθυπουργού βλέπουμε τον Φραγκίσκο Κουτεντάκης, πρώην γ.γ. Δημοσιονομικής Πολιτικής και σήμερα επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής.

Δίπλα στον Φραγκίσκο Κουτεντάκη, σημειωμένη με τον κύκλο είναι η Ελευθερία Χατζηγεωργίου, πρώην διευθύντρια του γραφείου του Δημήτρη Τζανακόπουλου και σήμερα υφυπουργός Μακεδινίας-Θράκης.




Αν σου άρεσε κάνε