Η Μυρσίνη Λοΐζου προσπαθεί να «μαζέψει» τα περί τρομοκρατίας

Η Μυρσίνη Λοΐζου προσπαθεί να «μαζέψει» τα περί τρομοκρατίας

UPD 14:52 Δημιουργία 13/03/19, 14:47

Να διασκεδάσει τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί για τις τοποθετήσεις στο παρελθόν περί ανοχής στην τρομοκρατία προσπάθησε την Τετάρτη η Μυρσίνη Λοΐζου, μετά και από τη χθεσινή ανακοίνωση της συμμετοχής στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ανάρτηση της στο Facebook, η κ. Λοΐζου ανέφερε πως «λυπάμαι που η πολιτική αντιπαράθεση για τις επερχόμενες εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ξεκίνησε με ευθύνη της Νέας Δημοκρατίας από ένα ζήτημα μικροπολιτικής.

Σε κάθε περίπτωση -συνεχίζει- η ψευδαίσθηση της προφορικότητας των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης με οδήγησε πριν αρκετά χρόνια σε ένα γλωσσικό ατόπημα στο Twitter.

Φαίνεται ότι ενώ κάποιοι ήταν εξαιρετικά πρόθυμοι να συγκρατήσουν το λάθος μου, απέφυγαν αντίστοιχα να συγκρατήσουν την δημόσια συγγνώμη που είχα εκφράσει ήδη από τότε.

Ας ελπίσουμε ότι ο προεκλογικός διάλογος από εδώ και πέρα θα κινηθεί σε επίπεδο Αρχών και πολιτικών για το μέλλον της χώρας μου μέσα σε μια πιο κοινωνική Ευρωπαϊκή Ένωση και όχι την προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων» κατέληξε η κ. Λοΐζου.

Αν σου άρεσε κάνε