Μια ακόμα σύζυγος με πολιτικές φιλοδοξίες

Μια ακόμα σύζυγος με πολιτικές φιλοδοξίες

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ UPD 14:22 Δημιουργία 14/03/19, 14:15

Πλώρη για τον Δήμο της Κηφισιάς έβαλε η σύζυγος του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση. Η Αγγελική Παπάζογλου ανακοίνωσε σήμερα ότι κατέβει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ως επικεφαλής του συνδυασμού «Κοινωνία Περάστε», με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Οπως αναφέρει η ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού της κ. Παπάζογλου: «Πλέον όλες και όλοι αισθανόμαστε ότι τα δύσκολα είναι πίσω. Έχουμε νέες προσδοκίες και μπορούμε να ελπίζουμε βάσιμα στην επούλωση των τραυμάτων στο σώμα της κοινωνίας, στην πραγματική οικονομία, στο εισόδημα και στη ζωή των κοινωνικά μεσαίων και ασθενέστερων που υπέστησαν τις πιο βαριές συνέπειες. Όλοι και όλες, εμείς θέλουμε να συναποτελούμε μία κοινωνία παρούσα στα δρώμενα της πόλης γιατί πιστεύουμε ότι η τοπική αυτοδιοίκηση, δηλαδή η διαχείριση των τοπικών υποθέσεων, δεν πρέπει να αφεθεί να είναι υπόθεση των ειδικών, όσων προέρχονται από τοπικά πολιτικά τζάκια ή από ομάδες ισχυρών συμφερόντων».
Η επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού θα γίνει την Κυριακή 17 Μαρτίου.

Η κυρία Παπάζογλου είναι της γενιάς του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον οποίο είναι στενοί φίλοι ενώ γνωρίστηκε με τον σύζυγό της, όταν εκείνος ήταν υπεύθυνος από την Πολιτική Γραμματεία για τη Νεολαία του Συνασπισμού.

«Ηταν μόλις 22 ετών και εγώ 44. Έχουμε πολύ καλή σχέση και έχουμε δύο μικρά παιδιά ενώ από τον πρώτο μου γάμο έχω και τον μεγάλο μου γιο. Η Αγγελική υπήρξε στέλεχος του υπουργείου Εσωτερικών, στη Γενική Γραμματεία Ισότητας Φύλων. Ήταν εξέχον στέλεχος της Νεολαίας του Συνασπισμού, φίλη με τον Αλέξη, τη Δούρου, τον Παππά και άλλα γνωστά σήμερα πρόσωπα», ανέφερε ο κ. Βούτσης σε πρόσφατη συνέντευξή του.
Αν σου άρεσε κάνε