Στα Λαδάδικα για Μακεδονίτικο μπουγιουρντί

Στα Λαδάδικα για Μακεδονίτικο μπουγιουρντί

UPD 23:44 Δημιουργία 18/03/19, 23:34

Καλεσμένος σε εκδήλωση του «Δικτύου Σύγχρονων Δημοκρατών» ήταν ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης. Μετά την ομιλία του, η σύνδροι συνέχισαν για φαγητό στα Λαδάδικα, στο μπαρ-ρέστοραντ «Garbo», από όπου δεν έλειψαν και οι πολιτικές αιχμές του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ, Χρήστος Παπαστεργίου ήταν αυτός που έπεισε τον Κώστα Σημίτη να απευθύνει ομιλία στο κοινό της πόλης με στόχο να συσπειρώσει τις δυνάμεις του ΚΙΝΑΛ στην Θεσσαλονίκη ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Οπως αναφέρει το ethnos.gr μεταξύ άλλων στο τραπέζι ήταν: Ο γραμματέας του ΚΙΔΗΣΟ στην Θεσσαλονίκη Ανδρέας Ρίγανης, το παλιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Χρόνης Μακρίδης, ο δικηγόρος και πολιτευτής του ΚΙΝΑΛ Αργύρης Αργυριάδης, η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα, Σούλα Μερεντίτη, ο Δημήτρης Κατσαντώνης, ο πρώην προπονητής της Εθνικής ομάδας Βόλεϊ Κώστας Χαριτωνίδης, ο αντιδήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Αντώνης Σαουλίδης, ο γραμματέας Β΄ Θεσσαλονίκης του ΚΙΝΑΛ Γιάννης Κυανίδης κ.α.

«Δεν θέλουμε να διαλυθεί η δημοκρατική παράταξη. Είμαστε απέναντι και στην Νέα Δημοκρατία και στον ΣΥΡΙΖΑ» επανέλαβε και στους συνδαιτυμόνες του τραπεζιού ο Κώστας Σημίτης ενώ σχολίασε θετικά την παρουσία του δημάρχου Θεσσαλονίκης στην ομιλία του.

«Πρόεδρε, εκτός από τον Γιάννη Μπουτάρη ήταν και ο επόμενος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ο Σπύρος Βούγιας» σχολίασε ο Ανδρέας Ρίγανης και ο κ. Σημίτης συγκατένευσε.

Σύμφωνα με το ethnos.gr, η παρέα ήπιε λευκό κρασί «Βιβλία Χώρα», έφαγε πράσινες σαλάτες, μανιτάρια αλλά και Μακεδονίτικο Μπουγιουρντί. Το κυρίως μενού περιλάμβανε πιατέλες θαλασσινών με γαρίδες, καλαμάρια, χταπόδια και τσιπούρες.




Αν σου άρεσε κάνε