Η ΝΔ κατά της κυβέρνησης για την παροχολογία Πετρόπουλου

Η ΝΔ κατά της κυβέρνησης για την παροχολογία Πετρόπουλου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 18:44 Δημιουργία 26/03/19, 18:32

Την έντονη αντίδραση της ΝΔ προκάλεσαν οι σημερινές αναφορές του υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσου Πετρόπουλου, που διακίνησε σενάρια για παροχή επιδόματος την περίοδο του Πάσχα σε δημόσιους υπαλλήλους και συνταξιούχους.

Σε σχετική ανακοίνωση, η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει πως «μόλις λίγους μόλις μήνες πριν από τις εκλογές, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να χρησιμοποιεί τις γνωστές μεθόδους δημαγωγίας και λαϊκισμού.

Για ακόμη μια φορά δεν διστάζει να εμπορευτεί την ελπίδα και την αγωνία εκατομμυρίων συνταξιούχων, οι οποίοι βρίσκονται ξανά θεατές στο θέατρο κοροϊδίας και ψεύδους του ΣΥΡΙΖΑ».

Συνεχίζοντας, η ΝΔ σημειώνει πως «από τη μια ο υφυπουργός εργασίας διαψεύδει και από την άλλη ο υπουργός Οικονομικών υπόσχεται…

Στο επίκεντρο βρέθηκε και πάλι η 13η και 14η σύνταξη, που ο ΣΥΡΙΖΑ είχε υποσχεθεί προεκλογικά και που σήμερα - λίγο πριν τις εκλογές- πάλι υπόσχεται.

Ο υφυπουργός Εργασίας διαβεβαιώνει ότι υπάρχει η δυνατότητα να δοθούν, αλλά, ο υπουργός Οικονομικών τον αδειάζει.

Ας καταλάβουν, επιτέλους, ότι δεν έχουν το δικαίωμα να παίζουν με την αγωνία και την ελπίδα εκατομμυρίων συνταξιούχων» καταλήγει η ανακοίνωση.

Αν σου άρεσε κάνε