Πάνω από 140 επιχειρηματίες μαζί με τον Τσίπρα στα Σκόπια

Πάνω από 140 επιχειρηματίες μαζί με τον Τσίπρα στα Σκόπια

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 20:44 Δημιουργία 01/04/19, 20:40

Την έντονη ικανοποίηση τους για τον αριθμό των Ελλήνων επιχειρηματικών που θα συνοδεύσουν τον Αλέξη Τσίπρα στην αυριανή επίσκεψη του στα Σκόπια εκφράζουν συνεργάτες του πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, περισσότεροι από 140 Έλληνες επιχειρηματίες θα συνοδεύσουν τον κ. Τσίπρα, στην πρώτη επίσημη επίσκεψη Έλληνα πρωθυπουργού στη Βόρεια Μακεδονία.

Ανάμεσά τους θα είναι ο πρόεδρος του ομίλου «Μυτιληναίου», Ευάγγελος Μυτιληναίος, ο Μιχάλης Στασινόπουλος της ΒΙΟΧΑΛΚΟ, ο πρόεδρος του ομίλου «Κοπελούζου», Δημήτρης Κοπελούζος, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Γεώργιος Περιστέρης, ο πρόεδρος και ιδρυτής της Apivita, Νίκος Κουτσιανάς, ο πρόεδρος του ομίλου «Intracom Constructions SA» Δημήτρης Κούτρας, ο πρόεδρος της «Alumil SA», Γιώργος Μυλωνάς, ο General Manager της «Motor Oil Hellas» Βίκτωρ Παπακωνσταντίνου, ο πρόεδρος του «Alpha Digital SA» Δημήτρης Κοντομηνάς και πολλά άλλα στελέχη επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε ευρύ φάσμα της επιχειρηματικής ζωής της χώρας.

Να σημειωθεί επίσης ότι τον πρωθυπουργό θα συνοδεύσουν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, Αθανάσιος Σαββάκης και ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών Κωνσταντίνος Μίχαλος.

Αν σου άρεσε κάνε