«Καταδρομική» περιοδεία Μητσοτάκη στα Σεπόλια

«Καταδρομική» περιοδεία Μητσοτάκη στα Σεπόλια

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 17:45 Δημιουργία 02/04/19, 17:42

Το ζήτημα της ασφάλειας στις γειτονιές της Αθήνας θέλησε να αναδείξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Τρίτη, σε έκτακτη περιοδεία που πραγματοποίησε ο πρόεδρος της ΝΔ στα Σεπόλια.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ενημέρωση από τη ΝΔ, σε συζήτηση που είχε σε καφενείο με συνταξιούχους, ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε τη δέσμευσή του να μειώσει άμεσα τον ΕΝΦΙΑ κατά 30%, ενώ μιλώντας με ιδιοκτήτη ψητοπωλείου, του είπε ότι η ΝΔ θα μειώσει τον ΦΠΑ στην εστίαση στο 13%, αλλά αναμένει και από τους επαγγελματίες του κλάδου να είναι εντάξει με τις υποχρεώσεις τους.

Ακόμη, επισκέφθηκε τη σιδηροδρομική διάβαση στη συμβολή Σεπολίων και Κωνσταντινουπόλεως και είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει την επικινδυνότητα του συγκεκριμένου σημείου, στο οποίο πολύ συχνά γίνονται ατυχήματα.

Μετά το πέρας της επίσκεψής του, ο πρόεδρος της ΝΔ δήλωσε: «Εδώ, στα Σεπόλια, στο κέντρο της Αθήνας, συνυπάρχει δυστυχώς η φυσική ανασφάλεια με την οικονομική ανασφάλεια. Μια όμορφη παραδοσιακή συνοικία των Αθηνών οδηγείται στη φτώχεια και την εγκατάλειψη. Το μήνυμα το οποίο άκουσα και σήμερα, εδώ, απ' τις γειτονιές της Αθήνας είναι ένα: Δεν αντέχουμε άλλο. Την επόμενη ημέρα, η Νέα Δημοκρατία θα εξασφαλίσει ασφάλεια στις γειτονιές της Αθήνας και ανάπτυξη μέσα από τη μείωση των φόρων που θα ξαναδώσει ανάσα στη μικρή και τη μεσαία επιχειρηματικότητα. Και, εδώ, στα Σεπόλια, αξίζουμε καλύτερα και μπορούμε καλύτερα».

Αν σου άρεσε κάνε