Πετσίτης: Ο συμμαθητής του Παππά πανηγυρίζει μαζί με τον Τσίπρα το βράδυ της 5ης Ιουλίου του 2015!

Πετσίτης: Ο συμμαθητής του Παππά πανηγυρίζει μαζί με τον Τσίπρα το βράδυ της 5ης Ιουλίου του 2015!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 11:07 Δημιουργία 03/04/19, 11:03

Η πολιτική «σκανδαλολογίας» φαίνεται πως γυρίζει μπούμερανγκ στην κυβέρνηση Τσίπρα. Τη στιγμή που στο Μέγαρο Μαξίμου κάνουν επικοινωνιακό, προεκλογικό παιχνίδι με τα δάνεια των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, οι αποκαλύψεις γύρω από την «καυτή» υπόθεση Πετσίτη δίνουν και παίρνουν.

Μόλις χθες, έγγραφο-ντοκουμέντο που είδε το «φως» της δημοσιότητας, κατέγραφε ότι έχουν ανοίξει οι λογαριασμοί του πολιτικού φίλου και παλαιού συμμαθητή του Νίκου Παππά στην Κύπρο.

Σήμερα, Τετάρτη, το «γαϊτανάκι» αποκαλύψεων συνεχίζεται, με τη δημοσιοποίηση ενός επίμαχου βίντεο, το οποίο δείχνει τον Μανώλη Πετσίτη να πανηγυρίζει δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου το βράδυ του δημοψηφίσματος, της 5ης Ιουλίου 2015.

Τα πλάνα είναι από το ντοκιμαντέρ «This is a coup» του Πολ Μέισον για το Channel 4.

Επιβεβαιώνεται, λοιπόν, πως ο Μανώλης Πετσίτης, που ως το 2014 εργαζόταν ως σερβιτόρος σε ταχυφαγείο, με την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, πέρασε ακόμα και τις πόρτες του Μαξίμου.

Ο Πολ Μέισον περιγράφει το κλίμα που επικρατεί μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου και αναφέρει ότι ο κ. Τσίπρας ξέρει πως αν χάσει η πρώτη αριστερή κυβέρνηση, τελειώνει. Μέχρι που ακούγεται ο Αλέξης Τσίπρας να λέει: «παιδιά πάμε;» και «σφύρα την έναρξη».

Αν σου άρεσε κάνε