Στην αντεπίθεση το ΚΚΕ για τις κατηγορίες της ΓΣΕΕ στο ΠΑΜΕ

Στην αντεπίθεση το ΚΚΕ για τις κατηγορίες της ΓΣΕΕ στο ΠΑΜΕ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 19:28 Δημιουργία 04/04/19, 19:22

Λάβρος κατά της ΓΣΕΕ αλλά και των κομμάτων που άσκησαν κριτική στο ΠΑΜΕ για τα όσα έγιναν νωρίτερα μέσα στην Πέμπτη στο συνέδριο της Συνομοσπονδίας στη Ρόδο εμφανίστηκε ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Ο γγ της ΚΕ του κόμματος, στην αρχή της σημερινής ομιλίας του στην εκδήλωση της Τ.Ο. Δικαιοσύνης της ΚΟΑ, στη Νομική Σχολή Αθηνών, είπε για το συνέδριο της ΓΣΕΕ ότι «απέναντι από τη συνδικαλιστική μαφία της ηγεσίας της ΓΣΕΕ, που θέλει να διοργανώσει ένα ακόμα συνέδριο - παρωδία, με νόθους αντιπροσώπους και ιδιοκτήτες Ανωνύμων Εταιρειών, αυτή τη φορά στη Ρόδο, βρέθηκαν ξανά οι ζωντανές δυνάμεις του ταξικού εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος, οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι από τα σωματεία και τις ομοσπονδίες που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ. Απαιτούν να πραγματοποιηθεί πραγματικό εργατικό συνέδριο».

«Αυτό δεν μπορεί να το χωνέψει ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, που μιλά για δήθεν "τραμπουκισμούς του ΠΑΜΕ", ούτε η ΝΔ που τα στελέχη της στη ΓΣΕΕ επιτίθενται με χυδαίο τρόπο στο ΚΚΕ. Είναι λογικό όλοι αυτοί να υπερασπίζονται την ηγεσία της ΓΣΕΕ, γιατί τόσα χρόνια ήταν το δεξί τους χέρι στην υλοποίηση της αντεργατικής πολιτικής» πρόσθεσε.

«Οι εργαζόμενοι όμως χρειάζεται να υπερασπιστούν το δικαίωμά τους να έχουν οργανώσεις ανεξάρτητες από την παρέμβαση της εργοδοσίας και του κράτους. Να αψηφήσουν τις απειλές και τους εκβιασμούς της συνδικαλιστικής μαφίας, της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ. Και αυτό κάνουν! Βρισκόμαστε όλοι στο πλευρό τους, όλοι οι εργαζόμενοι της χώρας μας βρίσκονται στο πλευρό τους» κατέληξε στο σχόλιο του ο Δ. Κουτσούμπας.

Αν σου άρεσε κάνε