«Θα τους πάω μέχρι τέλους» επαναλαμβάνει ο Σαμαράς

«Θα τους πάω μέχρι τέλους» επαναλαμβάνει ο Σαμαράς

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 18:23 Δημιουργία 09/04/19, 18:17

Σε νέες επιθέσεις κατά της κυβέρνησης, με αφορμή τη δικογραφία για την υπόθεση Novartis που έφτασε στη Βουλή, προχωρά ο Αντώνης Σαμαράς, μέσω διαρροών από συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού και πρώην προέδρου της ΝΔ στον Τύπο.

Ο διευθυντής του γραφείου τύπου του πρώην πρωθυπουργούς Νίκος Τσιούτσιας, δήλωσε στο ρ/σ στο «Θέμα», πως πρόκειται για πολιτική σκευωρία και μεθοδεύσεις που κρύβονται πίσω από τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών.

«Ο Αντώνης Σαμαράς είναι ένας πολιτικός στόχος για τη συγκεκριμένη κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή. Ο Αντώνης Σαμαράς έχει στοχοποιηθεί. Έχει στοχοποιηθεί πολιτικά. Δεν τον αγγίζουν αυτά» τόνιζε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας με νόημα :«Μπορεί κάποιος να διαφωνεί πολιτικά με τον Αντώνη Σαμαρά, αλλά αυτές οι αθλιότητες της σημερινής κυβέρνησης εναντίον πολιτικού αντιπάλου δεν έχουν ξαναγίνει. Η προσφορά στην δημοκρατία του κ. Σαμαρά θα είναι να καθίσουν οι συνωμότες και οι σκευωροί στο σκαμνί και να πουν ποιος, πότε».

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το περιβάλλον του κ.Σαμαρά υπενθυμίζουν την φράση που είχε χρησιμοποιήσει τον Μάιο του 2018 ο πρώην πρωθυπουργός, ως απολύτως ενδεικτική της στάσης που θα κρατήσει πρώην πρωθυπουργός το επόμενο διάστημα.

Από το βήμα της Βουλής μεταξύ άλλων είχε πει κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή που αφορούσε στο πόρισμα της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση Novartis: «Θα τους πάω μέχρι τέλους», δίνοντας, σύμφωνα με συνεργάτες του, το στίγμα των προθέσεών του απέναντι σε όλους όσοι ενορχήστρωσαν την εναντίον του σκευωρία, η οποία ήδη καταρρέει.

Αν σου άρεσε κάνε