Περιοδεία Μητσοτάκη στον Πειραιά με τον Βλαχάκο

Περιοδεία Μητσοτάκη στον Πειραιά με τον Βλαχάκο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 18:04 Δημιουργία 11/04/19, 18:02

Βόλτα στον Πειραιά μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο που στηρίζει η ΝΔ, Νίκο Βλαχάκο, έκανε το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πρώτη τους στάση ήταν η πιάτσα των ταξί που εξυπηρετούν τη βάση κρουαζιέρας, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με οδηγούς και το προεδρείο του σωματείου τους στον Πειραιά. Ο κ. Μητσοτάκης κατήγγειλε για μια ακόμη φορά την εσκεμμένη διαστρέβλωση των θέσεων της Νέας Δημοκρατίας στον κλάδο των ταξί. «Μου δίνεται η ευκαιρία να λύσουμε μερικές παρεξηγήσεις, που δεν σας κρύβω ότι σε προσωπικό επίπεδο με έχουν ενοχλήσει πολύ. Θέλω, λοιπόν, να μας κρίνετε γι’ αυτά που λέμε κι όχι γι’ αυτά που κάποιοι θέλουν να βάλουν στο στόμα μας, ενώ δεν τα έχουμε πει» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

Όπως σημείωσε, «είπαμε από την πρώτη στιγμή και πολύ ξεκάθαρα ότι έχουμε μεγάλο πρόβλημα με εταιρείες τύπου Uber, οι οποίες έρχονται κι ανταγωνίζονται αθέμιτα τους επαγγελματίες αδειούχους ταξιτζήδες, οι οποίοι έχουν επενδύσει στο επάγγελμα».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εξήγησε πως «δεν έχουμε κανένα ζήτημα με την εθελοντική συμμετοχή σε ηλεκτρονικές πλατφόρμες, που θα κάνουν τη δική σας τη δουλειά καλύτερη και θα αξιοποιήσουν την τεχνολογία, για να μπορείτε να αναβαθμίσετε τις υπηρεσίες σας και να γίνετε πιο ανταγωνιστικοί σε ένα μεταφορικό περιβάλλον το οποίο αλλάζει».

Στη συνέχεια οι κ. Μητσοτάκης και Βλαχάκος κατευθύνθηκαν στο κέντρο του Πειραιά κι έκαναν μία στάση στην πλατεία Κοραή. Αμέσως μετά, επισκέφθηκαν καταστήματα στους εμπορικούς δρόμους και συνομίλησαν με εμπόρους και πολίτες. Στη συνέχεια, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μαζί με τον κ. Βλαχάκο κι αρκετούς υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, ήπιαν καφέ και μίλησαν με πολίτες.

Αν σου άρεσε κάνε