Ξεκάθαρες αιχμές του Πικραμμένου για την υπόθεση Novartis

Ξεκάθαρες αιχμές του Πικραμμένου για την υπόθεση Novartis

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 20:45 Δημιουργία 11/04/19, 20:41

Για την υπόθεση Novartis μίλησε το βράδυ της Πέμπτης ο Παναγιώτης Πικραμμένος,σε δηλώσεις του πρώην -υπηρεσιακού- πρωθυπουργού στο ΣΚΑΪ.

«Η χαρά θα έρθει όταν θα λήξει αυτή η ιστορία για όλους τους εμπλεκόμενους» είπε χαρακτηριστικά και αναφερόμενος στα δικά του προσωπικά συναισθήματα είπε ότι αυτή η περιπέτεια του προκάλεσε έκπληξη, οργή και αγανάκτηση. «Δοκιμάστηκαν οι αντοχές και η υπομονή μου» είπε χαρακτηριστικά και σημείωσε:

«Δεν θα σταματήσω να ψάχνω πως έγινε η εμπλοκή του ονόματός μου μέχρι να βρω την αλήθεια».

Ο Παναγιώτης Πικραμμένος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η υπόθεση Novartis είναι «μια φαρσοκωμωδία με κακό συγγραφέα, ηθοποιούς και κακό σενάριο»

Είναι στημένη από πολιτικούς οι οποίοι προσπάθησαν εκμεταλλευόμενοι το πραγματικό πρόβλημα του φαρμάκου να εμπλέξουν πολιτικούς αντιπάλους είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης του και δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές και για τους δικαστές που χειρίστηκαν την υπόθεση. Συγκεκριμένα υπογράμμισε ότι οι δικαστικοί λειτουργοί θα έπρεπε να είχαν πολύ περισσότερα στοιχεία στη διάθεσή τους για να προχωρήσουν...

Αυτή η υπόθεση αφήνει ένα δηλητήριο σε όλη την ελληνική κοινωνία. Πλέον κανείς δεν εμπιστεύεται κανέναν» πρόσθεσε ο κ. Πικραμμένος.

Αν σου άρεσε κάνε