Ο Βαρουφάκης, η Δανάη και η... εξομολόγηση για το δημοψήφισμα του Αλέξη

Ο Βαρουφάκης, η Δανάη και η... εξομολόγηση για το δημοψήφισμα του Αλέξη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 11:44 Δημιουργία 12/04/19, 11:37

Το δημοψήφισμα του 2015… έχει «γράψει» ιστορία. Εξακολουθεί να βρίσκεται στο επίκεντρο της εγχώριας πολιτικής σκηνής, με πλούσιο παρασκήνιο και οξείς αντιπαραθέσεις, ενώ και διεθνώς αποτελεί «πηγή έμπνευσης» για καυστικά άρθρα και δημοσίευμα κορυφαίων πρακτορείων.

Εν μέσω μίας «άγριας» προεκλογικής περιόδου, με τον ΣΥΡΙΖΑ να ακολουθεί το δρόμο της παροχολογίας και της σκανδαλολογίας, ο Γιάνης Βαρουφάκης «έσπασε» και πάλι τη… σιωπή του (!), δίνοντας μάλιστα στη δημοσιότητα ένα «καυτό» βίντεο εξομολόγησης προς τη σύζυγό του το βράδυ της 5ης Ιουλίου.

Μιλώντας στο OPEN TV και την Έλλη Στάη, ο πρώην υπουργός Οικονομικών αποκάλυψε τους διαλόγους του με τον Αλέξη Τσίπρα στο στο Μέγαρο Μαξίμου.

Μάλιστα, ο ίδιος δήλωσε πως η δημιουργία αυτού του βίνετο ήταν ιδέα της γυναίκας του. «Ήθελε ως καλλιτέχνης να αποτυπώσει με τον δικό της τρόπο αυτές τις μέρες, βοηθώντας με παράλληλα να κρατήσω εγώ ένα ημερολόγιο. Εγώ δεν είχα τον χρόνο τότε να το κάνω αυτό. Έχω τουλάχιστον 350 βίντεο από εκείνες τις ημέρες».

Αν σου άρεσε κάνε