Πολιτική οργή για την πρωτοφανή επίθεση Πολάκη κατά Κυμπουρόπουλου

Πολιτική οργή για την πρωτοφανή επίθεση Πολάκη κατά Κυμπουρόπουλου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 12:32 Δημιουργία 23/04/19, 11:59

Πολιτική και κοινωνική «οργή» έχει προκαλέσει η απίστευτη επίθεση του Παύλου Πολάκη κατά του Στέλιου Κυμπουρόπουλου, τον οποίο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κατηγόρησε σφόδρα, επειδή διορίστηκε επιμελητής Β΄ στο ΕΣΥ ως ΑμεΑ.

Άμεση ήταν η αντίδραση του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη στα πρωτοφανή «βέλη» του κ. Πολάκη.

«Νόμιζα ότι και η αθλιότητα έχει όρια. Έκανα λάθος». «Ντροπή κ. Τσίπρα που κρατάτε τον φαύλο Πολάκη στην κυβέρνησή σας», έγραψε ο κ. Μητσοτάκης στην ανάρτησή του στο Twitter.

Νωρίτερα, ο κ. Πολάκης με το γνωστό προκλητικό ύφος του επιτέθηκε στον κ. Κυμπουρόπουλου, ύστερα από ανάρτηση του υποψηφίου στις ευρωεκλογές.

«Δεν θέλησα ποτέ μόρια, επιδόματα, χάρες. Ίσες ευκαιρίες διεκδικώ. Διεκδικώ αυτό που δεν υπάρχει», έγραψε στο Twitter ο κ. Κυμπουρόπουλος.

Ο 34χρονος, που όταν ήταν 14 μηνών διαγνώστηκε με νωτιαία μυική ατροφία, αφού αποφοίτησε ως αριστούχος από την Ιατρική Σχολή Αθηνών και πήρε μεταπτυχιακό, το 2016 απέκτησε ειδικότητα στην ψυχιατρική και από τότε εργάζεται ως επιμελητής Β’ στο νοσοκομείο «Αττικόν».

«Αν διεκδικούσες ίσες ευκαιρίες κύριε Κυμπουρόπουλε, να έβαζες χαρτιά για να προσληφθείς επιμελητής Β στο ΕΣΥ με κρίση από συμβούλιο όπως οι άλλοι γιατροί και όχι έτσι (όπως δικαιούσουν ως ΑΜΕΑ). Ντροπή και κρίμα να λες αυτά που λες», έγραψε στο Facebook ο Παύλος Πολάκης.

Μάλιστα, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας δεν σταμάτησε εκεί, αλλά συνέχισε το κλασσικό παραλήρημά του.

Αφού αρχικά υποστήριξε ότι «δεν είμαι μικρόψυχος, απαντώ σε υποκριτικές ψυχές», στη συνέχεια έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί ότι «ο κύριος Κυμπουρόπουλος προσβάλλει τα ΑΜΕΑ, όχι εγώ!».

Αν σου άρεσε κάνε