Νέα επίθεση του ΚΚΕ στον Γαβρόγλου -  «Κατά συρροή προβοκάτορας»

Νέα επίθεση του ΚΚΕ στον Γαβρόγλου - «Κατά συρροή προβοκάτορας»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 15:34 Δημιουργία 25/04/19, 15:30

Συνέχεια στις επιθέσεις κατά του Κώστα Γαβρόγλου δίνει το ΚΚΕ, με τον Περισσό να κατηγορεί εκ νέου τον υπουργό Παιδείας για προβοκάτσια, μετά από τα όσα είχε αναφέρει στη Βουλή ο υπουργός Παιδείας στη συζήτηση του νομοσχεδίου της κυβέρνησης.

«Το ότι ο κ. Γαβρόγλου ήταν υπουργός της αμάθειας, το ξέραμε. Το ότι έγινε υπουργός καθ' υπόδειξη του ιερατείου της εκκλησίας, το γνωρίζαμε επίσης. Αυτό που δεν ξέραμε είναι ότι εξελίσσεται σε κατά συρροή προβοκάτορα, ακόμη κι όταν τα ίδια τα πρακτικά της Βουλής τον διαψεύδουν», τονίζει το ΚΚΕ.

«Όχι μόνο επαναλαμβάνει αυτούσιο το επιχείρημα των προηγούμενων κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ότι το πρόβλημα του σχολείου είναι αποκλειστικά η Γ' Λυκείου, για να νομιμοποιήσουν τις αντιδραστικές μεταρρυθμίσεις τους, αλλά φτάνει στο σημείο να διαστρεβλώνει το ρητορικό ερώτημα που έθεσε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ στη Βουλή και το οποίο απάντησε λέγοντας ότι το πρόβλημα είναι συνολικά ο εξετασιοκεντρικός χαρακτήρας του σχολείου, που οδηγεί και την Γ' Λυκείου να έχει αυτό το χαρακτήρα», τονίζει το ΚΚΕ στο σχόλιό του.

Και καταλήγοντας σημειώνει: «Τώρα το ποιος έχει άγχος φαίνεται από την πρακτική του υπουργείου να φέρνει νομοσχέδια στα μουλωχτά, με κλειστά σχολεία και πανεπιστήμια και την επιμονή στην αυταπόδεικτη διαστρέβλωση, καθώς επίσης και την επανειλημμένη άρνηση του Υπουργού να απαντήσει σε ερωτήσεις του ΚΚΕ στη Βουλή».

Αν σου άρεσε κάνε