Πολυτελείς... πρωθυπουργικές διακοπές το καλοκαίρι του 2018;

Πολυτελείς... πρωθυπουργικές διακοπές το καλοκαίρι του 2018;

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 12:02 Δημιουργία 06/05/19, 09:44
Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες που φαίνεται να απεικονίζουν τις πολυτελείς διακοπές του πρωθυπουργού σε σκάφος το καλοκαίρι του 2018, που δημοσίευσε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Σύμφωνα με τον Άρη Πορτοσάλτε, οι φωτογραφίες είναι από τις καλοκαιρινές διακοπές του πρωθυπουργού το 2018.

«Σκαφάτος και πουράτος απολαμβάνει τη θαλαμηγό!Από τις διακοπές του..εξαφανισμένου το καλοκαίρι του 2018. Όταν έχεις το..ηθικό πλεονέκτημα να καταγγέλλεις την διαπλοκή των άλλων φυσικά..», γράφει ο δημοσιογράφος.


Ο Αδωνις Γεωργιάδης από την πλευρά του απαιτεί απαντήσεις για τις διακοπές του πρωθυπουργού πέρυσι το καλοκαίρι και αν όντως έλαβαν χώρα σε σκάφος. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μάλιστα ρωτά σε ποιόν ανήκει το σκάφος και πότε πήγε διακοπές με αυτό ο κ.Τσίπρας. «Επειδή οι διακοπές του Πρωθυπουργού δεν μπορεί να είναι κρυφές και επειδή ο Πρωθυπουργός που μάχεται τις Ελίτ και πολεμά υπέρ των πτωχών είναι περίεργο να κάνει πολυτελείς διακοπές σε σκάφος: α) ποίου είναι το σκάφος; β) πότε πήγε; Επειδή είναι λαλίστατοι» χαρακτηριστικά γράφει.Αν σου άρεσε κάνε