Απασφαλίζει ο Λοβέρδος για τις «σκαφάτες» διακοπές του πρωθυπουργού

Απασφαλίζει ο Λοβέρδος για τις «σκαφάτες» διακοπές του πρωθυπουργού

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 12:03 Δημιουργία 06/05/19, 11:47

Στην αντεπίθεση περνά ο Ανδρέας Λοβέρδος με αφορμή τις φωτογραφίες που φαίνεται να δείχνουν τον πρωθυπουργό να απολαμβάνει τη φιλοξενία εφοπλιστή κατά τις διακοπές του πέρσι το καλοκαίρι.

«Είναι γνωστό τοις πάσι ότι ο πρωθυπουργός είναι υποκριτής και η υποκρισία του είναι θανάσιμη γιατί (οι φωτογραφίες) είναι λίγες, λίγες μέρες μετά τη πυρκαγιά στο Μάτι και λίγες ώρες πριν το διχαστικό διάγγελμα στην Ιθάκη» είπε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, σχολιάζοντας τις φωτογραφίες που φέρεται να εμφανίζουν τον πρωθυπουργό σε γιοτ.

Και πρόσθεσε: «Λίγες ημέρες μετά την υποκριτική σύσκεψη που ήξερε πολύ καλά ότι υπάρχουν νεκροί και έκανε τον άσχετο. Και είναι αυτός που σήμερα λέει ότι οι ευρωεκλογές είναι αυτές που έχουν ένα δίλημμα με τις ελίτ και εναντίον των ελίτ».

Σχετικά με την υπουργοποίηση του Θανάση Θεοχαρόπουλου, ο κ. Λοβέρδος ήταν ιδιαίτερα δεικτικός: «Κρίμα Θανάση, έγραψα στο twitter μου. Κρίμα. Εννοώ ότι είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος εκτέθηκε ανεπανόρθωτα στα μάτια έντεκα εκατομμυρίων Ελλήνων και όπως θέλω τουλάχιστον να πιστεύω, και στων πιο κοντινών του ανθρώπων. Διότι ήταν τόσο μαχητικός εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ που κανένας δεν θα περίμενε σε μία έντιμη πολιτική πορεία αυτό τον αλληθωρισμό. Θεωρώ ότι ο άνθρωπος αυτός ευτέλισε τον εαυτό του».

Αν σου άρεσε κάνε