ΚΚΕ για παροχές Τσίπρα: «Σου κλέβω 10 και σου επιστρέφω 1»

ΚΚΕ για παροχές Τσίπρα: «Σου κλέβω 10 και σου επιστρέφω 1»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 21:44 Δημιουργία 07/05/19, 21:42

Ιδιαίτερα επιθετική ανακοίνωση κατά του Αλέξη Τσίπρα και της κυβέρνησης εξέδωσε το βράδυ της Τρίτης το ΚΚΕ, μετά από το πακέτο μέτρων που ανακοίνωσε από το Ζάππειο ο πρωθυπουργός.

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αφού γονάτισε για 4 χρόνια το λαό, με τα μέτρα τριών μνημονίων, αφού διατήρησε και διατηρεί στο ακέραιο όλους τους εφαρμοστικούς αντιλαϊκούς νόμους, αφού δέσμευσε ως το 2060 τη χώρα με ματωμένα υπερπλεονάσματα, μεγαλύτερα και από αυτά που ζητούσαν οι δανειστές, καταφεύγει τώρα προεκλογικά, για ευνόητους λόγους, στη γνωστή τακτική «σου κλέβω 10 και σου επιστρέφω 1», σημείωσε χαρακτηριστικά το κόμμα.

Και πρόσθεσε πως: «τα μέτρα αυτά χρησιμεύουν ως άλλοθι για τη συνέχιση της αντιλαϊκής πολιτικής, για τη διατήρηση των υπερπλεονασμάτων και των μνημονιακών νόμων, για την προκλητική στήριξη του κεφαλαίου».

Σύμφωνα με το ΚΚΕ, «καμία πραγματική ανάσα δεν πρόκειται να υπάρξει για το λαό όσο παραμένουν οι αιτίες που τον βουλιάζουν στα χρέη, τη φτώχεια και την ανασφάλεια. Αυτές τις αιτίες πρέπει να βάλει ο λαός στο στόχαστρό του, δυναμώνοντας το ΚΚΕ».

Αν σου άρεσε κάνε