Οι πρώτες δηλώσεις Μπρούλια ως δημάρχου Αθηναίων

Οι πρώτες δηλώσεις Μπρούλια ως δημάρχου Αθηναίων

ΠΟΛΙΤΙΚΗ Δημιουργία 08/05/19, 21:46

«Ύψιστη τιμή και πολύ μεγάλη ευθύνη» χαρακτήρισε ο Γιώργος Μπρούλιας, τη σημερινή εκλογή του από τα μέλη - δημοτικούς συμβούλους της παράταξης Καμίνη, στη θέση του δημάρχου Αθηναίων.

«Είμαι σίγουρος ότι, με τη συνεργασία όλων, θα καταφέρουμε να σταθούμε, στην τελική ευθεία, αντάξιοι συνεχιστές της βαριάς παρακαταθήκης της δημαρχίας του Γιώργου Καμίνη», τόνισε στην πρώτη δήλωση του ως δήμαρχος.

Ο κ. Μπρούλιας εξελέγη στην ειδική συνεδρίαση της δημοτικής παράταξης «Δικαίωμα στην πόλη - Γ. Καμίνης», μετά την παραίτηση του κ Καμίνη για να θέσει υποψηφιότητα για το Ευρωκοινοβούλιο.

Ο κ. Μπρούλιας είναι 40 χρόνων. Γεννήθηκε στις 13 Οκτωβρίου 1978. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Κολωνό. Είναι οικονομολόγος, απόφοιτος του τμήματος Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Οργάνωση και Διοίκηση Βιομηχανικών συστημάτων από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Εξελέγη δημοτικός σύμβουλος με τη δημοτική παράταξη «Δικαίωμα στην πόλη - Γ.Καμίνης» το 2010 και επανεξελέγη το 2014. Πρωτοεξελέγη διαμερισματικός σύμβουλος στο 4ο Διαμέρισμα του δήμου Αθηναίων το 2006. Από το 2011 έως το 2014, ως δημοτικός σύμβουλος διετέλεσε πρόεδρος της Εταιρίας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών του δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ). Από το 2014 έως το 2016 ορίστηκε από τον Γιώργο Καμίνη, αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου Αθηναίων.

Από το 2016 έως και σήμερα είναι αντιδήμαρχος Διαχείρισης Απορριμμάτων και υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του δήμου Αθηναίων. Από το 2007 είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος εταιρίας παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών. Τέλος, είναι παντρεμένος με την Αλεξία Παναγιωτοπούλου και έχουν ένα αγοράκι 2,5χρόνων. Η θητεία του ιδίου και της δημοτικής αρχής λήγει την 31η Αυγούστου 2019.

Αν σου άρεσε κάνε