Πυρά προς κάθε κατεύθυνση εξαπέλυσε ο Καμμένος

Πυρά προς κάθε κατεύθυνση εξαπέλυσε ο Καμμένος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 00:01 Δημιουργία 08/05/19, 23:35

Πυρά προς κάθε κατεύθυνση εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος από το βήμα της Βουλής, επαναλαμβάντας ότι οι ΑΝΕΛ θα ψηφίσουν «Όχι» στην ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

«Οι αριστεροί ψηφοφόροι θα εκπροσωπηθούν στη Ευρωβουλή από την κ. Κουντουρά και εμείς θα περιμένουμε να σχηματίσουμε κοινοβουλευτική ομάδα αφού παραιτηθεί η κ. Κουντουρά και παραδώσει την έδρα της. Θα πάει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ευρωεκλογές με υποψήφια την κόρη του επικεφαλής της Βασιλικής Ενωσης Ελλάδας».

Εξίσου σκληρή με την επίθεση στην Ελενα Κουντουρά ήταν και η επίθεση στον Τερενς Κουίκ ενώ στο στόχαστρο του Πάνου Καμμένου μπήκε και ο Πέτρος Κόκκαλης. «Θα συνεχίσει να στηρίζει την κυβέρνηση ένας βουλευτής ο οποίος ουδέποτε εξελέγη αλλά προέκυψε από παραίτηση βουλευτή ο κ. Κουίκ. Ο κ. Κουίκ κατέθετε στεφάνια στο Βίτσι και στο Γράμμο και τώρα καταθέτει στεφάνι στου Μπελογιάννη. Ενα ψηφοδέλτιο που περιλαμβάνει μέσα τον κ. Κόκκαλη όχι γιατί είναι εγγονός του Πέτρου Κόκκαλη αλλά γιατί ανήκει σε μία οικογένεια που έχει δύο εταιρείες οι οποίες εξαρτώνται από το Δημόσιο και παίρνουν τα δημόσια έργα».

Ο κ. Καμμένος ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να προχωρήσει σε εθνικές εκλογές για να σχηματιστεί κυβέρνηση εθνικής ενότητας. «Ο κ. Θεοχαρόπουλος επί τέσσερα χρόνια αποτελούσε το μεγαλύτερο υβριστή της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού. Σε αυτή την κυβέρνηση θέλετε να δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης; Αυτή την κυβέρνηση θέλετε να εμπιστευθεί ο ελληνικός λαός; Οχι κύριε πρωθυπουργέ δεν είναι δυνατόν να συνεχίσετε να κυβερνάτε με αυτούς τους όρους. Κατεβείτε σε εκλογές ζητήστε κυβέρνηση εθνικής ενότητας και αφήστε τον ελληνικό λαό να αποφασίσει».

Αν σου άρεσε κάνε