Με... «αριστερό» πρόσημο οι «βολές» Θεοχαρόπουλου σε ΚΙΝΑΛ-ΝΔ

Με... «αριστερό» πρόσημο οι «βολές» Θεοχαρόπουλου σε ΚΙΝΑΛ-ΝΔ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 13:31 Δημιουργία 10/05/19, 13:25

Για κυβέρνηση της… Αριστεράς μίλησε από το βήμα της Βουλής, όπου συζητείται για τρίτη και τελευταία ημέρα η ψήφο εμπιστοσύνης, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, που πρόσφατα ανέλαβε το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Τουρισμού.

Ο ίδιος εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά των ΝΔ και ΚΙΝΑΛ, ενώ δήλωσε χαρακτηριστικά πως η αποχώρηση του Πάνου Καμμένου «άνοιξε το δρόμο για μια κυβέρνηση της αριστεράς».

«Η δική μας θέση είναι σταθερή», σημείωσε, τονίζοντας ότι «αναλαμβάνουμε ευθύνες στα δύσκολα. Μία σύγχρονη προοδευτική πρόταση είναι αναγκαία».

Ο κ. Θεοχαρόπουλος έκανε λόγο για “δολοφονία χαρακτήρων”, που επιχειρείται τις τελευταίες ημέρες, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στα όσα είπε την Τετάρτη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στην Ολομέλεια.

Μεταξύ άλλων, επεσήμανε πως “όταν η επίθεση γίνεται προς νεκρούς τότε παίρνει άλλη διάσταση”, ενώ σημείωσε πως “η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά”.

«Είμαι σε ένα κόμμα στη Δημοκρατική Αριστερά και είχα συνεργαστεί με το Κίνημα Αλλαγής, το οποίο διάλεξε να πάρει το δρόμο προς τα δεξιά, αντίθετα από ότι έκανε ο Σάντσεθ. Και συνεργάστηκα με τη ριζοσπαστική αριστερά», κατέληξε.

Τη στιγμή εκείνη παρενέβη Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας για "θράσος" του κυρίου Θεοχαρόπουλο και κάνοντας αναφορά σε "θεσιθήρες".

«Κάνατε κόμμα αφήσατε το ΠΑΣΟΚ και στη συνέχεια γυρίσατε για να συμμετέχετε στην κυβέρνηση Σαμαρά», είπε ο ίδιος, προσθέτοντας ότι «καλύτερα να κοιτάζεστε στο καθρέφτη πριν μιλήσετε».

Αν σου άρεσε κάνε