Προϊόν υποκλοπής τα στοιχεία του Καμμένου, είπε ο Κοτζιάς

Προϊόν υποκλοπής τα στοιχεία του Καμμένου, είπε ο Κοτζιάς

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 17:25 Δημιουργία 10/05/19, 17:12

Υποκλοπή των περίφημων email που είχε καταθέσει στη Βουλή ο Π. Καμμένος, με τη συνεργασία Ρώσων, της ΕΥΠ ή και των Κινέζων κατήγγειλε ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς.

Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής στη διαδικασία επί της ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ο κ. Κοτζιάς υποστήριξε ότι τα μηνύματα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν προέρχονταν από τον server του Υπουργείου. Το ένα, όπως υπογράμμισε, ήταν hotmail και το άλλο από διαφορετικό server. «Άρα δεν είχα γνώση ως υπουργός», απάντησε ο κ. Κοτζιάς, θέτοντας τον εαυτό του εκτός κάδρου.

Σύμφωνα, πάντως, με την… έρευνά του τα εν λόγω email είναι από αμερικάνικο server και άρα η υποκλοπή θα μπορούσε να γίνει μόνο από χάκερ της ΕΥΠ ή από Ρώσους ή από τους Κινέζους. Κι αυτό διότι, κατά τον ίδιο, αν κάποιος προσπαθήσει να χακάρει τους Αμερικάνους χτυπούν… καμπανάκια. «Άρα λοιπόν ή έχουμε παραχάραξη ή υποκλοπή από υπηρεσίες», κατέληξε ο Ν. Κοτζιάς.

Λίγο αργότερα κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ζητήσει συγγνώμη για παλαιότερη ανάρτησή του, με την οποία έλεγε ότι ο Θ. Μητράκος (υποδιευθυντής της ΤτΕ) είναι παντρεμένος με τη κόρη του. «Περιμένω 4 χρόνια τη δημόσια συγγνώμη για τη δημόσια συκοφαντία ενάντια στην οικογένειά μου. Και μετά ενοχλείται και μιλάει για επίθεση εναντίον του», τόνισε και αναφέρθηκε στη συμφωνία των Πρεσπών.

Χαρακτήρισε «υποκριταράδες» τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, διότι όπως είπε είχαν συμφωνήσει στο όρο Μακεδονία και μάλιστα για χρήση μόνο στο εξωτερικό και όχι στο εσωτερικό των Σκοπίων.

Αν σου άρεσε κάνε