Γεροβασίλη: Οι αθλιότητες του Μητσοτάκη δεν έχουν τελειωμό

Γεροβασίλη: Οι αθλιότητες του Μητσοτάκη δεν έχουν τελειωμό

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 21:14 Δημιουργία 14/05/19, 21:11

Σκληρή επίθεση της υπουργού Προστασίας του Πολίτη κατά του προέδρου της ΝΔ: «Η χρήση βδελυρών και ποινικώς κολάσιμων αιτιάσεων εναντίον μου» αναφέρει, «αναδεικνύουν τη βρωμιά, την ψευτιά και τη σήψη στην οποία έχουν βυθιστεί».

Την αντίδραση της υπουργού προκάλεσε ανακοίνωση της ΝΔ που άφηνε αιχμές για οφέλη από συνεργασία με ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο.

«Οι αθλιότητες τις οποίες χρησιμοποιεί εσχάτως ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχουν τελειωμό», σημειώνει και προσθέτει:«Κατανοώ πλήρως τα μηνύματα που εισέπραξαν ο ίδιος και το κόμμα του από το κύμα ενθουσιασμού και λαϊκής ανταπόκρισης στην υποδοχή που είχε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Άρτα και σε όλη την Ήπειρο, όπως επίσης και τη σημερινή κατάρριψη στη Βουλή του αφηγήματος της ΝΔ περί νόμου και τάξης».

Εν συνεχεία τονίζει ότι «η χρήση βδελυρών και ποινικώς κολάσιμων αιτιάσεων εναντίον μου, οι οποίες προφανώς δεν με αγγίζουν, υποδηλώνουν όμως το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης που επιλέγουν, αναδεικνύουν τη βρωμιά, την ψευτιά και τη σήψη στην οποία έχουν βυθιστεί, προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους».

Και καταλήγει: «Προειδοποιώ: Ας μην ξύνονται στη γκλίτσα του τσοπάνη...».

Αν σου άρεσε κάνε