Κυβερνητικές ευθύνες για την επίθεση στην οικία Πάιατ «βλέπει» η ΝΔ

Κυβερνητικές ευθύνες για την επίθεση στην οικία Πάιατ «βλέπει» η ΝΔ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 12:48 Δημιουργία 15/05/19, 12:17

TAGS

Μαίνεται ο πόλεμος των ανακοινώσεων των κομμάτων σε μια περίοδο με πυκνά πολιτικά γεγονότα λίγο πριν τις εκλογές.

Αυτή τη φορά,βολές κατά της κυβέρνησης, την οποία κατηγόρησε για «ανοχή» απέναντι στα «αλλεπάλληλα κρούσματα βίας και ανομίας» εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή και την επίθεση με μπογιές στο σπίτι του Αμερικανού πρέσβη.

«Επίθεση σε σπίτι πρέσβη. Νέα επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Καταδρομικές επιθέσεις του Ρουβίκωνα. Καμένα αυτοκίνητα δημοσιογράφων. Γιάφκες στα Πανεπιστήμια. Πορείες συμπαράστασης στον Κουφοντίνα. Θα σας το πούμε απλά κ. Τσίπρα: Η ανοχή είναι συνενοχή» αναφέρει η Πειραιώς σε ανακοίνωσή της.
Κουμουτσάκος: Tέτοια φαινόμενα αμαυρώνουν τη διεθνή εικόνα της χώρας

«Τον Μάρτιο κατέθεσα κοινοβουλευτική ερώτηση διότι οι βανδαλισμοί και οι επιθέσεις εναντίον πρεσβειών και πρεσβευτικών κατοικιών έχουν γίνει φαινόμενο και είναι παγκόσμιο ρεκόρ. Δυστυχώς, στην Ελλάδα, από το 2015 έως σήμερα, έχουν γίνει 30 τέτοιες επιθέσεις», τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Κουμουτσάκος.

Και πρόσθεσε: «Καλέσαμε τότε την κυβέρνηση να κάνει ότι απαιτείται, προκειμένου να μην επαναληφθούν αυτά τα φαινόμενα που αμαυρώνουν τη διεθνή εικόνα της χώρας. Η κυβέρνηση δεν μπόρεσε να απαντήσει. Η αναποτελεσματικότητα της οδηγεί στο να αναπαράγεται ένα φαινόμενο που είναι βλαπτικό για τη διεθνή εικόνα της χώρας και αυτό πρέπει να σταματήσει άμεσα».

Κικίλιας: Ντροπή για το ελληνικό κράτος η επίθεση Ρουβίκωνα στο σπίτι του Αμερικανού Πρέσβη

«Μετά από την επίθεση του Ρουβίκωνα σε Υπουργείο Άμυνας, Υπουργείο Εξωτερικών και Βουλή, τώρα και στο σπίτι του Αμερικανού Πρέσβη Geoffrey Pyatt. Τι ντροπή για το ελληνικό κράτος», τονίζει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας.

Αν σου άρεσε κάνε