Προσωπική επίθεση Αυγενάκη κατά Λυμπερόπουλου

Προσωπική επίθεση Αυγενάκη κατά Λυμπερόπουλου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 12:59 Δημιουργία 15/05/19, 12:49

«Ο Λυμπερόπουλος βρέθηκε χθες στην αγκαλιά του Τσίπρα» υποστηρίζει ο γραμματέας της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, αναφερόμενος στην παρουσία του πρώτου στην ομιλία του πρωθυπουργού στο Αιγάλεω.

«Ο κ. Θύμιος Λυμπερόπουλος που αλλάζει κόμματα μέρα παρά μέρα, βρέθηκε χθες, κατά κυριολεξία, στην αγκαλιά του κ. Τσίπρα. Τι άλλη απόδειξη χρειάζεται για να καταλάβει κανείς ότι εξυπηρετεί τα δικά του συμφέροντα και όχι των ιδιοκτητών και οδηγών ταξί;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αυγενάκης.

Σύμφωνα με τον γραμματέα της Π.Ε. της Ν.Δ. «ο κ. Λυμπερόπουλος κατά σύστημα διαστρεβλώνει τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας, όπως ακριβώς κάνει και ο κ. Τσίπρας. Αυτό που δεν έχει καταλάβει είναι ότι η συντριπτική πλειονότητα των αυτοκινητιστών ταξί δεν εκφράζονται ούτε στο ελάχιστο από τον ίδιο. Είναι σκληρά εργαζόμενοι και γνωρίζουν καλά ότι μόνο να κερδίσουν έχουν από τις νέες τεχνολογίες. Σε αυτό άλλωστε πιστεύει και η Νέα Δημοκρατία, στην ενθάρρυνση δηλαδή των νέων τεχνολογιών αλλά μόνο για αδειοδοτημένα οχήματα και όχι για οποιαδήποτε εταιρεία λειτουργεί με όρους αθέμιτου ανταγωνισμού».

«Με τους εναγκαλισμούς Τσίπρα-Λυμπερόπουλου χθες στο Αιγάλεω, όλοι οι επαγγελματίες οδηγοί και ιδιοκτήτες ταξί ξέρουν πια ποιος πραγματικά εξυπηρετεί διαχρονικά τα συμφέροντά και ποιος θέλει να τους κρατήσει σε μια άλλη εποχή απλά και μόνον για να εξυπηρετήσει προσωπικές επιδιώξεις», κατέληξε ο κ. Αυγενάκης.

Αν σου άρεσε κάνε