Κατά Τσίπρα ο Σαμαράς μετά από την επίθεση σε συγκέντρωση της ΝΔ

Κατά Τσίπρα ο Σαμαράς μετά από την επίθεση σε συγκέντρωση της ΝΔ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 21:37 Δημιουργία 15/05/19, 21:23

Κατά του Αλέξη Τσίπρα στράφηκε ο Αντώνης Σαμαράς εξαιτίας της επίθεσης που σημείωσε ομάδα αγνώστων σε προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στη Λεωφόρου Συγγρού.

Υπενθυμίζεται πως η επίθεση έγινε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου με την παράταξη του Κώστα Μπακογιάννη για το δήμο της Αθήνας

Ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της ΝΔ, δήλωσε χαρακτηριστικά εξερχόμενος του κτηρίου πως «αυτή είναι η Ελλάδα του κ. Τσίπρα».

Ο Μπακογιάννης

Με αφορμή την επιδρομή κουκουλοφόρων σε εκδήλωση που διοργάνωσε απόψε ο υποψήφιος του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά», Νίκος Μακρόπουλος, ο Κώστας Μπακογιάννης έκανε την εξής δήλωση:

«Ούτε φοβόμαστε, ούτε υποχωρούμε. Αντίθετα, οι τραμπουκισμοί, μας πεισμώνουν ακόμα περισσότερο για να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για μια πόλη ασφαλή, ελεύθερη και δημοκρατική.

Θρασύδειλοι κουκουλοφόροι, δεν μασάμε. Πάρτε το χαμπάρι»

Κικίλιας και Μηταράκης

«Πλέον μιλάμε για καθοδηγούμενους τραμπούκους. Πριν λίγο σε εκδήλωση που μιλούσα για την ασφάλεια, απέναντι απο το Πάντειο, 20 κρανιοφόροι μας επιτέθηκαν και έσπαγαν οτι έβρισκαν μπροστά τους. Και να σκεφτείτε οτι λίγο πιο κάτω είχε εκδήλωση η κ. Παπακωστα...» ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο βουλευτής Α' Αθηνών της ΝΔ, Β. Κικίλιας, ενώ ο βουλευτής Χίου της ΝΔ Νότης Μηταράκης, που παρακολούθησε την ίδια εκδήλωση, ενημέρωσε μέσω τουίτερ ότι αναρχικοί έσπασαν το αυτοκίνητό του. Την ανάρτησή του αυτή συνόδεψε με σχετική φωτογραφία.

Αν σου άρεσε κάνε