Ρελανς ΣΥΡΙΖΑ κατά Αυγενάκη για τις δηλώσεις περί «νοθείας»

Ρελανς ΣΥΡΙΖΑ κατά Αυγενάκη για τις δηλώσεις περί «νοθείας»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 16:44 Δημιουργία 16/05/19, 16:41

Υψηλούς τόνους κατά του Λευτέρη Αυγενάκη χρησιμοποιεί και πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ την Πέμπτη, με αφορμή τις δηλώσεις του γραμματέα της ΝΔ που ανέφερε πως «αν κάποιοι θέλουν να προκαλέσουν σκόπιμα σύγχυση με την εκλογική διαδικασία και τις τέσσερις κάλπες να το ξεχάσουν», αφήνοντας αιχμές για πιθανή προσπάθεια αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος.

«Η ΝΔ, που εδώ και τρία χρόνια προεξοφλεί δήθεν κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ στις κάλπες, έβγαλε σήμερα τον Γραμματέα της, κ. Αυγενάκη, να προλειάνει το έδαφος για την κατάρρευση της πολιτικής της απάτης», ανέφερε στην ανακοίνωσή του και επισήμανε πως «όχι ότι δεν μας έχει συνηθίσει σε παραληρηματικές δηλώσεις. Αλλά σήμερα ξεπέρασε τον εαυτό του, μιλώντας για δήθεν κίνδυνο αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος».

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ «Πέραν του μείζονος θεσμικού ατοπήματος, ο κ. Αυγενάκης κατάφερε να γελοιοποιήσει τη ΝΔ αλλά και να αποκαλύψει το μεγάλο άγχος του αρχηγού της μπροστά στις κάλπες…».

Σημειώνεται ότι, μεταξύ άλλων ο κ. Αυγενάκης σημείωσε πως «η μάχη δεν θα σταματήσει την ώρα που θα κλείσουν οι κάλπες αλλά θα συνεχιστεί και την ώρα της καταμέτρησης των αποτελεσμάτων τόσο για τις Ευρωεκλογές 2019 όσο και τις αυτοδιοικητικές εκλογές».

Αν σου άρεσε κάνε